Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pasik! Miert jo, hogy egy not...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Foreverinlove kérdése:

Pasik! Miert jo, hogy egy not csak szexre 'hasznaljatok'?! Foleg, ha az a no mindent megcsinal ertetek nem lenne kellemesebb azt a jo erzest tobbszor atelni? Mert kell mindig mas uj no?

Figyelt kérdés
Ugy erzem most bekaptam a csalit en is es tenyleg nem tudom megerteni, hogy valakinek mert kell mindig mas partnerrel lenni. Sok tapasztalatom nem mondhatom, hogy van pasikkal, habar volt egy nagyon hosszu kapcsolatom. Egyszer en is megprobaltam az elso ejszakas szexet, de nekem nem ment.. vagy is nagyon jol ereztuk magunk, de a vegen szerelem lett belole. Tobb mint ket evig senkivel nem fekudtem le es most annyi ido utan ugy erzem valakinek csak szexre kellettem.
2013. jan. 8. 04:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Mert másra nem jók.

Kölyök koromba nagyon romantikus, megértő, gyengéd és gondoskodó voltam a nőkkel, de aztán az évek folyamán rá kellet jönöm, hogy nem is olyan kedvesek és cukik, szeretni valóak, mint ahogy mutatják magukat. Rengeteget csalódtam. Igy hát kénytelen voltam kiőlnőm magamból ezeket a tulajdonságokat. Mostmár csak egy szex tárgyként tekintek rájuk. Az összesre.

22f

2013. jan. 8. 09:21
 12/14 anonim ***** válasza:

Én személy szerint nem osztom teljesen az előttem szóló álláspontját. A szex az kell, én is inkább így vágok már bele egy kapcsolatba, és aztán alakulhat ha alakulnia kell. Az hogy eleinte mindíg ő keresett bíztos h kiegyenlítettlen volt számára. Ha Én találkoznék hasonló esettel, továbbra is keresném a lányt míg meg nem kapom hiába ő nem keres, holott jól esne az ellenkezője. Ám miután megkaptam leszálnék róla, és sajnos hiába keresne kézzel lábbal a lány hogy bizonyítson....csak olaj a tűzre. Hangsúlyzom azzal állnék le hogy felhívjam hogy van miujs...stb. De ha szex, akkor keresném.

Kivételek lehetnek de pas.

Viszont amit tudok neked javasolni, 1 életed van tegyél határozott lépést az irányba amit szeretnél, és "hidegen" szemléld meg a reakcióját. Fogod látni van e értelme, jelen helyzetedben véleményem szerint csak rontod a helyzetet azzal h mindig keresed, és csak Te. Egy ördögi kör lesz belőle, és lassan már szorongásból is keresni fogod az pedig nem jó.

2013. jan. 8. 10:15
 13/14 anonim ***** válasza:
Ez nagyon egyszerű. Ő nem szerelmes beléd. A szerelmet nem lehet kierőszakolni. Gondolom nem hitegetett semmivel. Akkor miért lenne veled? Te sem lennél olyannal akibe nem vagy szerelmes. Az hogy amíg szabad kivel szexel, az más dolog. Van aki szereti az egyéjszakáskalandot, van aki nem. Ez megánügy.
2013. jan. 8. 10:50
 14/14 A kérdező kommentje:

Szerelmes az meg en sem vagyok ilyen keves ido utan butasag is lenne azt mondani.

Gondoltam ilyen lehet a hatterben, hogy valaki csalodas utan elveszti az erzeseket. Most ugy nezki en is csalodtam kicsit, de attol a kovetkezo pasival nem fogok bunko lenni, mert mi van ha pont az lesz az igazi. Nem erdemli meg mindenki.

S a jelenlegi helyzetet meg hagyom. Mikor megismertem a pasi arrol beszelt nekem, hogy mindene megvan, de megsem boldog. Ugy tunik nem en kellettem a boldogsagahoz. Legalabb a lelkem tiszta, hogy en megprobaltam kozeledni.

Mindent probalok pozitivan venni, s tuti megvan ennek is az oka az eletemben, hisz semmi sem tortenik ok nelkul. Most csak arra kell rajonnom, hogy mi is lehet az :)

2013. jan. 8. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!