Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Joggal esik ez rosszul nekem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Joggal esik ez rosszul nekem, vagy nem kéne ezen pörögnöm?

Figyelt kérdés

A barátnőm állandóan hasonlítgat a tévében szereplő férfiakhoz (színészek, focisták, közszereplők). Olyanokat mond néha, hogy "ezek a pasik, olyan szexik", "gyűrném néhánnyal a lepedőt"... Jó még az elején ritkán mondott ilyeneket, meg nem is vettem komolyan a dolgot, de mostanra majdhogynem mindennaposá vált ez a jelenség itt nálunk. A legdurvább a tegnap este volt. Ivott a barátnőivel. Ritkán alkoholizál, de olyankor nagyon... Annyira ez nem tetszett, de próbáltam türelmes lenni, viszont valahogy szóba hozta azt, hogy "Te nem vagy olyan jóképű, jóval helyesebb pasikat is megkaphatnék, mint amilyen te vagy." Ezen nagyon megsértődtem, és mondtam neki, "Akkor keress mást, ha ennyire nem jövök be." Majd átvonultam a másik a szobába. Még ott mondott egy-két dolgot, de akkor azok már nem érdekeltek. Reggel már tepert, de eljöttem inkább itthonról. Sok kedvem nincs vele még most sem beszélni...

L23, F25

2018. ápr. 1. 17:40
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szerintem azzal önmagában nincsen probléma, ha megnéz más pasikat is és van köztük olyan, aki tetszik neki. Nekem is van olyan srác, akire azt mondom, hogy jól néz ki és tetszik, jóképű, sármos és a páromnak is tetszenek nők, akikre azt mondja, hogy szexik, szépek, csinosak stb., az én véleményem szerint ez normális. Előfordul, hogy teszünk hasonló megjegyzéseket egymás előtt, de attól még mindkettőnk számára egyértelmű, hogy szeretjük a másikat, szépnek látjuk és nem cserélnénk le senkire. Ugyanakkor azért az ilyen jellegű megjegyzések, mint pl. "Te nem vagy olyan jóképű, jóval helyesebb pasikat is megkaphatnék, mint amilyen te vagy." és az, hogy állandóan másokhoz hasonlítgat, beszólogat stb., az már engem is zavarna...ez nem normális. Én is kiakadtam volna a helyedben és biztosan nekem is nagyon rosszul esett volna, szerintem hasonló módon reagáltam volna. Nem kötelező velem lenni, ha neki én nem vagyok megfelelő, nem kellek, nem tetszem stb., akkor menjen és keressen magának valaki mást. Ennyi. Én ezt biztos, hogy nem tűrném senkitől, mert szerintem ez nagyon megalázó...
2018. ápr. 2. 01:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!