Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Joggal esik ez rosszul nekem, vagy nem kéne ezen pörögnöm?
A barátnőm állandóan hasonlítgat a tévében szereplő férfiakhoz (színészek, focisták, közszereplők). Olyanokat mond néha, hogy "ezek a pasik, olyan szexik", "gyűrném néhánnyal a lepedőt"... Jó még az elején ritkán mondott ilyeneket, meg nem is vettem komolyan a dolgot, de mostanra majdhogynem mindennaposá vált ez a jelenség itt nálunk. A legdurvább a tegnap este volt. Ivott a barátnőivel. Ritkán alkoholizál, de olyankor nagyon... Annyira ez nem tetszett, de próbáltam türelmes lenni, viszont valahogy szóba hozta azt, hogy "Te nem vagy olyan jóképű, jóval helyesebb pasikat is megkaphatnék, mint amilyen te vagy." Ezen nagyon megsértődtem, és mondtam neki, "Akkor keress mást, ha ennyire nem jövök be." Majd átvonultam a másik a szobába. Még ott mondott egy-két dolgot, de akkor azok már nem érdekeltek. Reggel már tepert, de eljöttem inkább itthonról. Sok kedvem nincs vele még most sem beszélni...
L23, F25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!