Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néha elfog a kétely, hogy még sose szexeltem mással, és hogy jó e így nekem?
2 éve vagyok kapcsolatban, mind2őnknek a másik volt az első. Már mindkettőnket elfogott a kétely, hogy jó e ez így, persze nem ebben a megfogalmazásban. Mert hogy általában az emberek egy-két vagy több kapcsolat, sok tapasztalat után jutnak el valahova. Ez a keresési, tapasztalatgyűjtési szakasz nekünk nagyjából így ki is maradt. Nem csak az ide-oda szexelgetésre gondolok, hanem a mással való járásra. Egy ismerősöm sincs hasonló cipőben. Persze ugyanakkor megvagyunk, mint a befőtt, túl 1-2 mélyponton jól elvagyunk.
Van aki hasonlókat él meg?
Vagy csak írjatok simán kommenteket, érdekel a nép véleménye.
21f
szia!
én is ilyen helyzetben vagyok. én 18 vagyok, barátom 23, egymásnak elsők voltunk szex terén, bár neki korábban volt egy hosszabb kapcsolata, meg több rövidebb, nekem csak egy nagyon rövid.
én NEM érzem, hogy hiányozna a tapasztalatszerzési időszak. ismerjük egymást, ki tudjuk egymást elégíteni, és amíg együtt vagyok vele, engem nem is érdekel, hogy másnak is megfelelnék e szexuális téren, vagy megfogok e majd később. az majd kiderül akkor, de elég gyorsan tanulok, szóval pár hónap alatt biztosan belerázódnék, ha újra beleszeretnék valakibe egy szakítás után... szerintem amúgy, akik hosszú kapcsolatban élnek, azok megtanulnak sokkal jobban alkalmazkodni, ami később még jól jöhet.
én azért sem hiányolom a tapasztalatot, mert pl barátom ugye már több lánnyal csókolózott... és mégis voltak ebben olyan "fogásai", amik nekem nagyon nem tetszettek. ezért hát azokról le kellett szoknia. és fordítva is így volt. szóval úgyis az éppen aktuális páromhoz kell majd alkalmazkodnom, és mindenkinek mások az igényei. attól meg, hogy most voltam együtt 3-4 emberrel mondjuk, attól még lehet, hogy az 5.nek teljesen más igényei lesznek, és kevés hasznát fogom venni a korábbi tapasztalatomnak.
Szia a párom 21 én 2o vagyok 3 éve vagyunk együtt, első kapcsolat, első nagy szerelem, első szex...
A gondolat maga nekünk is eszünkbe jutott, de a gondolatnál tovább sosem jutottunk, hiszen Ő is én is képtelen lennék együtt lenni valakivel akit nem szeretek...szóval innentől számomra véget is ért a gondolat.
Mi is túl vagyunk egy-két mély ponton és jelenleg távkapcsolatban élünk, szóval gondolhatod, nem egyszerű:)
De nagyon szeretem és más nem érdekel...
Beszéltél erről a pároddal?
Hát, legutóbb mikor nagyon nem jöttünk ki egymással, akkor került elő a téma. Aztán minden helyre jött. Jelenleg minden szuper megint, mondom, csak az az ilyen mélypontokkor vetődik fel az emberben ez.
Mondom, nem is a szex(ezt csak azért írtam ki, hogy kommenteljetek :D ), hanem hogy még nem voltam mással, ez zavar kicsit. Párom volt rövid ideig valami luzerrel, de az se volt túl komoly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!