Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ráírjak? Nem tudom most mi van de hiányzik
Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel nagyon jól megvoltunk, tényleg nagyon szimpatikus és én is neki. Vagy legalábbis voltam, mert amikor együtt voltunk (2x) mindig csokoloztunk, olelgetett stb és nagyon jól elbeszelgettunk mintha már ezer éve ismernénk egymást. De komoly okom volt rá h megszakítsam a kapcsolatot, és ezt neki is meg magyaráztam. Azt hiszem nagyjából megértett, de én úgy gondoltam hogy ettől függetlenül még beszélni fogunk. De azóta nem is ír, máskor meg mindig keresett. Hiányzik. Nem tudom hogy rá írjak e.2018. márc. 27. 04:24
11/16 anonim válasza:
Számomra csak minden vagy semmi létezik. A helyében én se írnék. Sőt, minél jobban elkerülnélek, hogy minél előbb túl legyek rajtad. Szerintem hagyd továbblépni, ha nem akarsz tőle semmit.
12/16 A kérdező kommentje:
Ugy döntöttem inkább hagyom. Nem lehetünk együtt úgy sem, kar bolonditani őt is és saját magamat is. Ő úgy is hamar túl lesz rajtam. Bár nekem mindig fontos marad.
2018. márc. 27. 09:00
13/16 anonim válasza:
Ha tényleg annyira fontos lenne számodra, akkor nem keresnéd a kifogásokat, hogy miért nem lehettek együtt, tehát így tényleg felesleges is egymással foglalkoznotok. Nincs meg az alap.
14/16 Noren1989 válasza:
Dexter: dehát itt gyakorin azt mondták neki, hogy hagyja.....
Nem érted?
Mi csak a takaró vagyunk, ami alá bebújik a Kérdező, tétlenül.
Lelkiismeret nyugtatás, merthát, ő mégis megtett mindent, kiírt egy kérdést a gyakorira is...
15/16 anonim válasza:
Ha azt mondtad neki hogy vége akkor még is mit vàrtàl tőle!?Eleve ő ezekutàn nem baratként fog rád tekinteni és ezzel csak szendvetetted ha még ezekutàn imbeszélni is akarsz vele .Sztem mindkettőtöknek jobb most külön de te érzed .
16/16 anonim válasza:
Ha nem lehettek együtt akkor tudatosisd magadban hogy ennek igy kellett történnie .A hiànyérzet majd idövel megszűnik eleinte egy kín de utàna megkönnyebbülsz .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!