Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akar tőlem valamit? Barátság vagy szerelem talán?
Van 1 osztálytársam, akit bejelöltem 1 közösségi portálon, hogy összehozzam 1 barátnőmmel. Egész jól össze ismerkedtünk, meg is bízik bennem és kiderült, hogy neki is tetszik a lány. Eggyik se mer kezdeményezni és a fiú mostanában annyira fura lett. Fel vett MSN-re és 4-5 órákat beszélgetünk, suliban kedvesebb lett, mindíg odajön hozzám beszélgetni, sokszor próbálja a figyelmemet magára irányítani és nagyon egy hullám hosszon vagyunk. Az a baj, hogy a fiú kezd megtetszeni nekem. Tudom, hogy nem hajthatok rá, nem tehetem meg a barátnőmmel és nem is lenne hozzá szívem, meg szerintem esélyem se.. Szóval ezek a dolgok csak amiatt van, hogy barátok vagyunk, vagy Ő is érezne valamit irántam? Segítsetek! Ti mit tennétek?
14/L
beszéld meg a barátnőddel őszintén. ha neki nem olyan fontos, akkor hagyd, hogy történjenek a dolgok, ha viszont mégis, akkor ne hagyd a fiút "rossz irányba menni", ergo ne beszélgess vele napi sok órát, stb.
és semmi para!!!
Nem mondom, hogy kevés az info, de ebből szerintem senki nem tudja megállapítani...
tehát: lehet :)
neeeeem!!! nem lehet elfelejteni, mert nem lezárt ügy. kénytelen leszel megbeszélni minimum a barátnőddel.. aztán a pasival is illő lesz:)
de ne aggódj, bízok benned. sok sikert:)
Bocs, de a barátnőd mindeközben mit csinál?
Ha le sem sz@rja a fiút, akkor hogy gondolja azt, hogy összejöjjön vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!