Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bele szerettem másba válni kellene?
Figyelt kérdés
Bele szerettem egy másik férfiba akivel már volt csók is bár szégyenlem, de van férjem 2 lányom és a biztos egzisztenciális hátterünket kellene feladnom érte.Nem tudom hogy mit kellene lépnem mert teljesen nem vagyok magamban biztos.A férjemmel jól kijövünk és nincsenek problémák viszont úgy érzem szeretem már a másik férfit is de nem tudom hogy csak fel lángolás vagy valódi szerelem.
38 éves vagyok és be vallom hiába vagyok érett nő egyáltalán nem tudom mit tegyek.
2018. márc. 26. 16:48
11/11 anonim válasza:
Válj el tőle jobbat teszel neki, meg a gyerekeidnek, az jön le a megfogalmazásból, hogy neked a pénz a legfontosabb, a biztos egzisztenciális háttér. Azt félted a legjobban nem a gyerekeket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!