Eladható-e? Vettem áprilisban egy iPhone 5-öt a T-mobile-nál 2 év hűséggel. Rájöttem, nem olyan, mint amilyen telefont szerettem volna. Megtudok tőle "válni"? Kell várnom a hűség lejáratáig?
Köszi a gyors választ! A bajom az,hogy mire lejár a hűség,addigra 2015 lesz.. Az értéke jóval kevesebb lesz...
De azért várom a további válaszokat!
A telefon onnantól kezdve a te tulajdonod, amikortól átvetted. Ez épp olyan, mint egy hitelszerződés egy TV-re vagy ebben az esetben egy telefonra.
Ha már kifizetted, akkor simán eladod és fizeted az előfizetési díjat amit amúgyis fizetnél.
De ha nem is lenne kifizetve a telefon, akkor is eladhatnád. Csak ugye ott van a lehetőség, hogyha nem fizeted, akkor letiltják.
Fizesd ki aztán add el, vagy amikor eladod, akkor fizesd ki egyből a telefont.
Az előfizetésre van hűség, nem magára a telefonra.
Vagy részletre vetted? Abban az esetben fizesd be egybe a fenálló részletet és add el.
Mert ott még rábeszélnek minden félére,itt pedig elmondják reklámszöveg nélkül. :)
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Mégis mi a fenére beszélnének rá?? Semmire!! Én ha kérdésem van, akkor egyből tárcsázom a 1430-at és max 5 perc múlva már tudom is a választ.
Ami nem találgatás hanem tuti biztos. Mert innét még 100%-os választ nem kaptál. De te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!