Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meglep virágokkal, de valami hiányzik. A csókja is érzelem nélküli. Én rontottam el valamit?
Figyelt kérdés
Ferjemmel lassan 3 éve vagyunk együtt,tavaly hazasodtun.. még tavaly vettem észre hogy nem csókol meg,szájra puszi az van.Ha csok kell,, mindig én kezdeményezek,,de
olyan szenvedelymentes,,olyan erzelmetlen
. Tiszta gorcsod az egesz .meg is ölel, mindig elmondja hogy mennyire szeret,de valahogy ezt én nem hiszem el,úgy érzem ő nem szerelmes belém. Sokszor rám se figyel,nincs is itt fejben.. a sex is olyan érzelem mentes.. megcsalni tuti nem csal meg,de én úgy érzem hogy ő nem szeret.. vagyis nem szerelmes.. én vagyok az első párja... De én eltudnam fogadni ha nem szeret,csak mondja el és ne húzza az időt.. lehet nem is tudja hogy mit kell érezzen. ? Annyira tanácstalan vagyok..
2018. márc. 26. 06:09
11/13 anonim válasza:
Olvassátok el mindketten Gary Chapman Egymásra hangolva c. könyvét. A szeretetnyelvekről szól, azok különbözőségéről, és az ebből fakadó konfliktusokról.
12/13 anonim válasza:
11-es. Túl van már tolva ez az egész. Én most vagy kívánom a feleségem és szeretem, vagy nem. Ő szintén. Éljük a mindennapjainkat, nem akarok odafigyelni mesterségesen mindenre. Én olyan vagyok jelenleg is, mint a hét bármely napján. Látjuk egymás hibáit, eldönthetjük hogy ezekkel együtt elfogadjuk-e a másikat. Nálunk ez a játsszuk meg magunkat stílus nem működik. Én nem fogok azért hős lovag lenni, hogy szexeljünk. Vannak dolgok amiből kevesebbet tudok adni neki mint amennyire szüksége lenne, és fordítva is. Ezen nem is akarunk változtatni, mert az már erőltetett lenne. 17 éve élünk együtt, folyamatosan fejlődünk.
13/13 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen rideg párom, ilyen típus volt. Neki nincs igénye arra, amire neked lenne. Szerintem egy ilyen kapcsolatban sose leszel igazán boldog. Én addig lépnék, amíg nincs gyerek. Persze ha le tudsz mondani a szeretetben lubickolásról, és elég neked a racionális magyarázat is, hogy ő csak ennyire tudja kimutatni az érzelmeit, akkor nincs baj. Nőben is vannak ilyen fagyos típusok. Én nem tudnék, és nem is akarnék lemondani az érzelmekkel teli, szenvedélyes életről, belepusztulnék a sivárságba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!