Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolok túl sokat az aktuális barátnőmre?
Újra és újra így járok. 27 vagyok, érzelmes srác, de eleinte macsó, kissé bunkó a stílusom.
Azonban ahogy több időt vagyok valakivel, bár ezek olyannyira nem változnak, azonban ha egyedül vagyok (fizikailag, tehát nem vele) már már kórosan sokat gondolok rá. Mit csinál, hol van, kivel, de jó lenne vele lenni stb.
Hajlamos vagyok olykor a legrosszabbra is gondolni.
Miért nem tudom lazán kezelni?
Nem hinném hogy ez szerelem, mert eddig minden komolyabb barátnőmnél így volt.5 lánynál.
Tehát a normális az lenne, hogy hát majd ír, majd jelentkezik, majd válaszol...és nem görcsölni rajta.
Szinte egesz nap a fejemben van, olykor koncentrálni sem tudok semmire.
Ez minden lánynál így volt, persze ők nem tudtak erről semmit. (nyilván nem vallom be, hogy bocs, egy érzelmes nyálas lúzer vagyok)
miért van ez? sokszor tök gáz, az őrületbe kerget, és bebeszélek magamnak csak dolgokat.
Nemrégiben kezdtem el azon gondolkodni, hogy miért veszem ilyen komolyan? Elfelejtek közben élni.
Az a probléma hogy 3 dolog van ami érdekel az életben, es ezeken kívül egyszerűen semmi nem hoz lázba, és semmit nem tudok átélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!