Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratom rosszul csokol, segitseg?
Szoval nem vagyunk egyutt regota, csak 2hete, es nagyon kedvelem ezt leszamitva minden klappol:)
A gondom az h tul sokat hasznalja a nyelvét, kb az ajkait nem is erzem, viszont ilyen csokban ezelott nem volt még reszem, de nem is jon be egyaltalan ez a fajta "erzelem mentes" smarolas. Marmint azert is fura ez,mert erzem h nagyon kedvel, tehat mi nem csak kavarunk es megis olyan enyhen durva ez az egesz szamomra, en szeretem az erzekibb csokot es ahol erzodik a szeretet es az odafigyeles a masikra. O meg kb eszre se veszi sose h en mar amugy reg abba szeretnem hagyni a csokot, o folytatja...azert nehez ez mert nagyon friss a dolog, nem akarom megbantani, kinos lenne vele ezt igy kozolni, nem tudom h lehe ezt megbantas nelkul a tudtara adni. Probaltam mar ravezetni h nekem hogy lenne jo, de nem vette a lapot. Mit tegyek? Ha ez tovabbra is igy marad, en nem tudom folytatni vele, azert a csoknak jonak kene lennie mindkettonknek.
Hány szájon. Indoklás:"hozzáértél a nyelvcsapomhoz" Ha mázli van, akkor nem pont ez az amire gerjed. Ha ez az, akkor újratervezés.
31/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!