Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baratom rosszul csokol, segitseg?

Figyelt kérdés

Szoval nem vagyunk egyutt regota, csak 2hete, es nagyon kedvelem ezt leszamitva minden klappol:)

A gondom az h tul sokat hasznalja a nyelvét, kb az ajkait nem is erzem, viszont ilyen csokban ezelott nem volt még reszem, de nem is jon be egyaltalan ez a fajta "erzelem mentes" smarolas. Marmint azert is fura ez,mert erzem h nagyon kedvel, tehat mi nem csak kavarunk es megis olyan enyhen durva ez az egesz szamomra, en szeretem az erzekibb csokot es ahol erzodik a szeretet es az odafigyeles a masikra. O meg kb eszre se veszi sose h en mar amugy reg abba szeretnem hagyni a csokot, o folytatja...azert nehez ez mert nagyon friss a dolog, nem akarom megbantani, kinos lenne vele ezt igy kozolni, nem tudom h lehe ezt megbantas nelkul a tudtara adni. Probaltam mar ravezetni h nekem hogy lenne jo, de nem vette a lapot. Mit tegyek? Ha ez tovabbra is igy marad, en nem tudom folytatni vele, azert a csoknak jonak kene lennie mindkettonknek.

2018. febr. 23. 17:53
 1/6 anonim ***** válasza:
26%

Hány szájon. Indoklás:"hozzáértél a nyelvcsapomhoz" Ha mázli van, akkor nem pont ez az amire gerjed. Ha ez az, akkor újratervezés.

31/f

2018. febr. 23. 18:00
 2/6 anonim ***** válasza:
Hany eves?
2018. febr. 23. 18:29
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg neki, hogy nem tetszik, ahogy csókol, ezen lehet változtatni, lehet fejlődni benne.
2018. febr. 23. 18:31
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Mond neki hogy kicsit változtassatok a csókon. Mutasd meg hogy te hogy szeretnéd. Szólj neki meg lehet ezt beszélni.
2018. febr. 23. 18:39
 5/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat, ezt fogom tenni! Remelem jol fogja fogadni, amugy o 22,en 19 :)
2018. febr. 23. 18:45
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Akkor meg tanithato, lehet nincs sok tapasztalata. :) Beszelj vele mindenkepp es mutasd meg neki.
2018. febr. 23. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!