Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az érzelmi zsaroló milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az érzelmi zsaroló milyen párkapcsolatban? Hogyan ismerem fel?

Figyelt kérdés

Leginkább az érdekelne hogy mik a tapasztalatok, hogyan jöttetek rá, és hogyan léptetek ki a kapcsolatból? Kigyógyítani nem lehet? Mert amúgy minden tekintetben nagyon megfelelő férfi lenne, de még korábbi dolgok miatt szeretetmegvonással bűntet, ami engem iszonyúan kiakaszt...írjatok léci tapasztalatokat.

Vajon tud-e az az ember tényleg szeretni engem, aki képtelen megbocsátani és még kitartóan bűntet is? :(

2018. márc. 25. 21:00
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
100%
Már felismerted, ez fél siker. Most már csak dobbantanod kell, méghozzá minél hamarabb.
2018. márc. 25. 22:05
 12/45 A kérdező kommentje:
Nem lesz egyszerű...akkor szerintetek egyáltalán nem szeret?
2018. márc. 25. 22:25
 13/45 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon úgy néz ki, hogy ő nem szeret, és ő képtelen rá. A szeretet meg amúgy az igazi jó lenne, ha feltétel nélkül lenne; pl ha nem direkt csinálsz neki nem tetszőt nem kedvében járót, akkor is szeret; de még ha direkt hibát vétesz is őellene, még akkor is szeret. Bűntet téged? Szerinted szeret az ilyen? van benne elfogadás irántad?
2018. márc. 25. 22:31
 14/45 A kérdező kommentje:
Igazad van :/ nem tudom hogy tud-e szeretni, de majd kiderítem. Csak én meg nem akarnék lesüllyedni erre a színvonalra. Én szeretem és éreztetem is szinte mindenhogyan. Ő is, de sosem úgy ahogy szeretném. Pl tudja h nagyon szeretem a virágokat és csak azért sem vesz mert tudja h szeretem... mi ez már...
2018. márc. 25. 22:40
 15/45 A kérdező kommentje:
De én azt hiszem ha nem is szeret, valahogyan nem bírja elviselni amilyen hatással vagyok rá. Egyszer rám nézett, hirtelen azt mondja h miattam egy nőre sem tud ránézni, sem gondolni, csak rám. Nincs hozzájuk kedve, csak hozzám. Nem szerelmesen mondta, hanem vádlón, szinte mintha gyűlölne.
2018. márc. 25. 22:44
 16/45 anonim ***** válasza:
100%
Huu...biztos hogy van valamiféle személyiség zavara. Ebbe a kapcsolatba nem szabad jobban bele mélyedned. Hiába a többi tekintetben jó, ezek amiket írsz, súlyos dolgok, és kicsit sem elhanyagolható. Biztos, hogy kötődik hozzád,de valami infantilis módon, nem úgy ahogy kellene... Jobb ha szakitasz vele minél hamarább.
2018. márc. 25. 23:11
 17/45 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat mindenkinek :) jókat írtatok, rajta vagyok a dolgon, csak olyan nehéz...sz.r mert sajnos én szeretem :/ hogy szakítsak? Mármint h ne én maradjak a k.cs.g szerepénben aki megszívatta?

Jár amúgy orvoshoz, de nem akarja elmondani h konkrétan mi a gond. Mintha szégyellné, de megszellőzteti hogy jár, hogy azért tudjam... döbbenetes

2018. márc. 25. 23:46
 18/45 anonim ***** válasza:
39%
Alapvetően minden nő egy érzelmi zsaroló. Minél rendesebb a férfi, annál jobban szívja a vérét.
2018. márc. 26. 12:56
 19/45 A kérdező kommentje:
Ebben is van igazság, így hogy utánaolvasgattam, rájöttem h néhanapján velem is elszaladt a ló.. :/
2018. márc. 26. 14:15
 20/45 anonim ***** válasza:
87%

Nem szeret, csak függő, és nárcisztikus.

- megsértődik akkor is, ha NEM neki van igaza

- elvárja, hogy nyald a talpát, hogy menj utána kiskutyaként, mikor ő "duzzog"

- téged állít be hibásnak, őmaga tiza és becsületes, makulátlan erkölcsű

- ha hibázik, úgy forgatja, hogy végül TE/másik jöjjön ki belőle szrul, stb.

mostohaanyám ilyen, én az évek alatt nullára! redukáltam vele a kapcsolatot, apám még bírja, bár 0-24 dolgozik, csak ne jelljen otthon lennie. :(

Ilyen embertől olyan gyorsan el kell menekülni, hogyan csak lehet.

2018. márc. 26. 16:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!