Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az érzelmi zsaroló milyen párkapcsolatban? Hogyan ismerem fel?
Leginkább az érdekelne hogy mik a tapasztalatok, hogyan jöttetek rá, és hogyan léptetek ki a kapcsolatból? Kigyógyítani nem lehet? Mert amúgy minden tekintetben nagyon megfelelő férfi lenne, de még korábbi dolgok miatt szeretetmegvonással bűntet, ami engem iszonyúan kiakaszt...írjatok léci tapasztalatokat.
Vajon tud-e az az ember tényleg szeretni engem, aki képtelen megbocsátani és még kitartóan bűntet is? :(
Köszi a válaszokat mindenkinek :) jókat írtatok, rajta vagyok a dolgon, csak olyan nehéz...sz.r mert sajnos én szeretem :/ hogy szakítsak? Mármint h ne én maradjak a k.cs.g szerepénben aki megszívatta?
Jár amúgy orvoshoz, de nem akarja elmondani h konkrétan mi a gond. Mintha szégyellné, de megszellőzteti hogy jár, hogy azért tudjam... döbbenetes
Nem szeret, csak függő, és nárcisztikus.
- megsértődik akkor is, ha NEM neki van igaza
- elvárja, hogy nyald a talpát, hogy menj utána kiskutyaként, mikor ő "duzzog"
- téged állít be hibásnak, őmaga tiza és becsületes, makulátlan erkölcsű
- ha hibázik, úgy forgatja, hogy végül TE/másik jöjjön ki belőle szrul, stb.
mostohaanyám ilyen, én az évek alatt nullára! redukáltam vele a kapcsolatot, apám még bírja, bár 0-24 dolgozik, csak ne jelljen otthon lennie. :(
Ilyen embertől olyan gyorsan el kell menekülni, hogyan csak lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!