Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Neked hogy esne ez az egész?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Neked hogy esne ez az egész?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Röviden a tegnap esti történtek:

Kora este mentem a barátomhoz (1,5 éve vagyunk együtt), hogy vele töltsem az estét/éjszakát. Általában nem megyünk sehová, a Tv előtt ülünk (amit már mondtam is neki, hogy engem ez mennyire zavar), tegnap is így volt. Az utóbbi időben úgy érzem, minta levegőnek nézne ha ott vagyok nála (alig beszél velem,stb..csak a Tv-t bámulja). Tegnap sem történt máshogy.

Elkezdte nézni a kabarét (nem zavartatva magát, hogy ott vagyok,...), és egy óra múlva, miután vége lett pedig eldöntötte, hogy néz egy 2,5 órás filmet. Én ekkor már nagyon besokaltam (mert nem azért mentem el hozzá,hogy velem nem törődve a tv-t nézze) és a film elején mondtam neki, hogy én felmegyek a szobájába aludni (este 9-kor!!!). Ő erre semmit nem lépett, semmit nem kérdezett, mit sem zavartatva nézte tovább a filmet 23:30-ig. Én e közbe álomba sírtam magam, annyira rosszul esett az egész.

Film után lefekszik hozzám, és szexre várva ébresztget....

Tette ezt mindezt úgy, hogy az utóbbi időben már többször mondtam neki, hogy sokszor levegőnek néz, ha ott vagyok és én több minőségi időt szeretnék vele tölteni.

Nagyon rosszul esett ez, mondtam is neki és ő ebben semmi olyat nem lát, ami miatt nekem rossz lehetne.

Te hogy éreznél ha veled történne ez?

2018. márc. 25. 16:54
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a tanácsokat!
2018. márc. 25. 21:23
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy mentél volna haza... csak nekünk mentegetőzöl, mert tudod, hogy azt kellett volna tetted. Nem csak kocsival lehet közlekedni. Na és mond csak, máskor se volt ott a kocsid, hisz írtad, hogy mostanában rendszeresen ez van.

Tipikisan az a tutyimutyi nő vagy, akibe nyugodtan lábat lehet törölni, semmi következménye nincs, max kicsit rinyálsz, meg telesírod a párnát.

Ok, persze első körben meg kell beszélni a problémát. De amikor látod, hogy semmi hatása, eleve fel sem fogja mi a gond ezzel annyira gyökér, vagy csak ennyire sz.rik a fejedre, akkor minek erőlteted tovább, és hagyod magad alázni továbbra is? Miben reménykedsz akkor? Hogy majd hirtelen megváltozik?

Legyen már benned egy kis önbecsülés! Szedd össze magad! Bunkó paraszthoz minek ragaszkodsz?

Beszélj vele erről még egyszer utoljára, de ezuttal ne hagyd rá a hülyeségét, mert szerinte ez rendbe van, állj ki magadért. Kösd ki, hogy többet nem vagy kiváncsi a tv-zésére, úgyhogy ha az a terve, oda se mész. És készülj fel arra, hogy lehet haza kell majd menned idő előtt...úgyhogy legyen kocsid, ha masképo nem tudsz haza jutni.

2018. márc. 25. 22:56
 23/24 anonim ***** válasza:

A nők szuperül tudnak választani, te is tökéletes példa vagy rá: kell a élettel teli, normális férfi? NEM. Akarsz szenvedni és a s*ggét nyalni a p*csnek? IGEN! A normális férfit el kell nyomni, le kell taposni. A gyökér pasikat, magasztalni és kényeztetni kell!

Innen gratulálok a NŐI társadalomnak!

2018. márc. 26. 12:52
 24/24 anonim ***** válasza:
Hát nagyon rosszul érezném magam, annyira, hogy szerintem többet nem is mennék. Filmezni otthon is lehet. Ha meg neki nem fontos a kapcsolatotok, akkor savanyodjon meg egyedül.
2018. márc. 26. 19:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!