Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neked hogy esne ez az egész?
Sziasztok!
Röviden a tegnap esti történtek:
Kora este mentem a barátomhoz (1,5 éve vagyunk együtt), hogy vele töltsem az estét/éjszakát. Általában nem megyünk sehová, a Tv előtt ülünk (amit már mondtam is neki, hogy engem ez mennyire zavar), tegnap is így volt. Az utóbbi időben úgy érzem, minta levegőnek nézne ha ott vagyok nála (alig beszél velem,stb..csak a Tv-t bámulja). Tegnap sem történt máshogy.
Elkezdte nézni a kabarét (nem zavartatva magát, hogy ott vagyok,...), és egy óra múlva, miután vége lett pedig eldöntötte, hogy néz egy 2,5 órás filmet. Én ekkor már nagyon besokaltam (mert nem azért mentem el hozzá,hogy velem nem törődve a tv-t nézze) és a film elején mondtam neki, hogy én felmegyek a szobájába aludni (este 9-kor!!!). Ő erre semmit nem lépett, semmit nem kérdezett, mit sem zavartatva nézte tovább a filmet 23:30-ig. Én e közbe álomba sírtam magam, annyira rosszul esett az egész.
Film után lefekszik hozzám, és szexre várva ébresztget....
Tette ezt mindezt úgy, hogy az utóbbi időben már többször mondtam neki, hogy sokszor levegőnek néz, ha ott vagyok és én több minőségi időt szeretnék vele tölteni.
Nagyon rosszul esett ez, mondtam is neki és ő ebben semmi olyat nem lát, ami miatt nekem rossz lehetne.
Te hogy éreznél ha veled történne ez?
5!
Én 25 éves vagyok ő 30.
Igen, úgy néz ki, fontosabb...
25??
Azt hittem 18-19. Legyen már eszed te lány...
Tökjó, hogy tudatod vele, mire van szükséged. Lehetne akár konkretizálni is.
Fontos összetevő az is, hogy te is tudd, ő mit szeretne!
Szóval ezt meg kell beszélnetek egymást. És ha tudjátok mibkell a másiknak, akkor lehet összeegyeztetni a dolgokat :)
Szia!
Az én volt barátom is hasonló kis gyökér volt (nem véletlenül volt barátom :D). Nála is annyiból állt a közös program, hogy este átmentem hozzá, néztünk valami gagyi filmet, szex és alvás. Sajnos sokáig nem láttam a rózsaszín ködtől (első kapcsolatom), ezért "tűrtem" sokáig. Az i-re az tette fel a pontot, amikor 2 hétig nem találkoztunk, majd utána szokás szerint mehettem át hozzá filmezni. Filmezés után pedig kitalálta este fél 10- kor, hogy nekiáll saját készítésű bélyegzőt (!!) farigcsálni. Nekem persze nem volt kedvem ezt nézni, úgyhogy befeküdtem az ágyba telózni, aztán amikor látta, hogy alváshoz készülök, akkor azért jött, mert a szex azért kellett neki. Utólag belegondolva nagyon nagy marha voltam, hogy ezt eltűrtem, haza kellett volna mennem, és dobni azt a görényt, na mindegy. Szerintem itt nincs mit megbeszélni, főleg egy ilyen önző majommal (a szex miatt képes felébreszteni...), hagyd a fenébe, tévézgessen egyedül :D. Amúgy azóta megismertem a mostani barátomat, aki a tenyerén hordoz, és tényleg kíváncsi rám ,szeret beszélgetni, szóval ne add fel a reményt :).
23/L
Anyàm, azt hittem max 16 vagy...
Neken sehogy nem esne, mert az első ilyen alkalom utàn jelezném neki, hogy vagy változtat, vagy többet nem jövök (amúgy jöhetne ő is, mièrt a làny megy? ). És be is tartanám.
Biztos valami hellyespasi aranyfarokkal, màskülönben nem értem a sztorit.
Sokáig én is azt hittem, hogy van ez a helyespasi effektus, úgy mint a jónő effektus, hogy többet elnézünk, de aztán láttam olyan hajléktalan külsejű embereket normális kinézetű nőkkel, akiket lealáztak, hogy gyorsan el is vetettem ezt a tézist.
Ez szimpla kapcsolatfüggés.
Szarra se tart téged.
Ne punnyadjál bele egy ilyen langyos fosba. Találsz majd olyat, aki a tenyerén hordoz, hidd el.
Nem becsül meg téged,tök megalázó ez a helyzet.
Sajnos volt egy ilyen kapcsolatom,de felismertem a helyzetet,hogy csak kihasznál így véget vetettem neki.
Te tudod meddig tűrsz.Ha mégegyszer előfordulna ilyen lelépnék még aznap este.
14!
Hidd el, én is haza mentem volna ha ott lett volna a kocsi...annyira megalázó volt, főleg meg hogy aztán még bújik oda hozzám a szexért, amit nyilván nem hagytam.
Nemtudom mi lesz, megpróbálok még vele beszélni erről d ha nem lesz látszat akkor ennek igy nincs ertelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!