Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek okom van elbizonyt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek okom van elbizonytalanodni?

Figyelt kérdés
Ismerkedek egy lánnyal. Nagyon kedves,tiszta lelkű,szép nő(26éves),eléggé hasonló a gondolkodásunk is,ő is vonzódik hozzám. Csak ahogy beszélgettünk az nem tetszett,hogy ő egy 300fős faluban lakik és ott is szeretne maradni hosszútávon. Nekik ott van egy családi mezőgazdasági vállalkozásuk amiből igen szépen megélnek. Én egy kisvárosban lakom(4000fős). Én olyan szintű kapcsolatot keresek akivel már családot is szeretnék alapítani. Viszont szerintem egészségesebb egy gyereknek,ha megyeszékhely szintű városban nő fel,mert sokkal jobban ki tudja használni az adottságait(Több iskola közül válogathat,megtalálhatja a hozzá illő hobbit,sport...lehetőségeket minden téren). Ilyen kis falukba meg kb van egy focicsapat azt annyi. Elbuszozhatja a fél életét amíg iskolás,mint ahogy nálam is volt. Mi a véleményetek erről?
2018. márc. 25. 07:18
 1/4 anonim ***** válasza:
59%
Ember, még csak ismerkedtek, te meg már most ott tartasz, hogy a gyerek mennyit fog buszozgatni???
2018. márc. 25. 07:34
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ha nagyon eltér a jövőképetek, és egyikőtök sem akar belőle engedni, akkor örülj neki, hogy már most kiderült, és lépj tovább.
2018. márc. 25. 09:01
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Keress olyat, aki hasonlóan gondolkodik. A leírtak alapján ő nem költözne panelbe, Te pedig nem illenél bele a családjába.
2018. márc. 25. 10:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha a csaj lennék, most menekülnék hanyatt-homlok :D
2018. márc. 25. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!