Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékeny vagyok újabban, pedig nincs rá okom. Mit tegyek?
Sziasztok!
Párommal másfél éve vagyunk együtt, mivel távkapcsolat, igy a hétvégékre korlátozódik a találkozás, hétköznap beszelgetunk neten, vagy skypeolunk. Ezzel sosem volt semmi baj. Tavaly tavasszal (2016) szakítottunk kb egy napig, mert a személyes beszélgetéskor rájöttünk, hogy folytatni szeretnénk. Ez az egész viszont engem nagyon megviselt, és bár én nagyon szerelmes voltam, még hónapokig nem tudtam eldönteni, hogy ő hogy érez. Azt tudtam, hogy szeret, de valahogy nem olyan volt. A nyár végére sok programunk lett, nyaralni mentünk stb, működött minden. Azóta csak egyre jobb a kapcsoltunk, tényleg azt érzem az utóbbi idoben hogy szinte rajongunk a másokért. Nemrég vendégségben voltunk, es mikor kimentem mosdóba, hallottam ahogy rólam beszélt, rá nem jellemzően érzelmesen, de nagyon jó volt hallani amit mondott.
Na tehát ez igy a kapcsolatunk. De pár hete folyamatosan fetekeny vagyok, pedig szerintem nem adott rá okot, és magamnak sem tudom megmagyarázni miért. Nem szoktam ellenőrizni a privat dolgait, hiszen próbálom magamba is azt sulykolni, hogy megbízunk egymásban. De ha pl facebookon új lány ismerőse van mindig megnézem, es rögtön hülye elmeletek mennek le a fejemben arról, mi lehet köztük. Illetve a múltkor valahogy az instagramjat néztem, es láttam, hogy követi az exeit. Mikor tudom, hogy pár hónapja még o mondta, hogy csak a haverjait, focicsapatokat és engem követ instan. Annyira rossz, mert ezt így még leírni is tök beteges, nem igy ismerem se magam, de őt. De lassan az őrületbe kergetem magam az ilyen kis baromságokkal. Skypeon is csak velem beszél, mégis aktív olyankor amikor nem beszélünk. Nem tudom, tuti nem vagyok normalis. Mert amikor beszélünk vagy együtt vagyunk, akkor mindent elárul a metakommunikáció amit felém közvetít arról, hogy mennyire szeret. Nem szeretném neki mondani a félelmeim, mert én magam is hülyén érzem emiatt magam.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!