Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek akar tőlem valamit? 14/L
"Van egy fiú,aki az otársam"
"A suliba mindig köszön és mostanába egyre gyakrabban van a közelembe."
Ha osztálytársad még szép hogy köszön. Egyébként én is 14 éves és fiú vagyok, de én a lányokkal nem csak hogy ölelkezni szoktam, még pusziszkodni is. Pedig én egy eléggé tartózkodó fiú vagyok. A kérdésedre visszatérve, szerintem tetszel neki, de ne hagyd, hogy emiatt a viszonyotok lelankadjon...
u.i: De szépen fogalmaztam ... ;D
további szép napot.
Szerintem is tetszel neki:)
Nekem szerencsém van mert eddig nem nagyon törtem magam és mégis mindig sikerült összejönnöm vkivel:)
Ha sokáig vár akk próbáld meg te...
15/F
köszönöm a válaszokat :D Akkor egyértelműen igen!?
Am csak mindenkinek kíváncsi voltam a véleményére :D
Várom további válaszotok és tanácsotokat azzal kapcsolatban hogy kerülhetnénk még közelebb egymáshoz :D
Egyszerű, mélyítsétek el a barátságotokat, ne kezdjetek bele kapcsolatba. Ha jó a viszony akkor nem lesz semmi probléma. Beégni meg nem lehet, legalább az egyikőtök megtudja mit érez a másik. Ez nem mehet egy haverság, barátság, plátói szerelem... nevezzük bárminek is a rovására.
Beszélgess el vele erről, hogy észrevetted a túlzott szimpátiáját (csak azt nem tudom mindenkivel vagy csak veled viselkedik így) ha veled az egyértelmű. Megmondhatod neki ez nem probléma, s ha ő is tetszik neked, menjetek együtt haza (én örülnék, ha engem kísérne haza egy csaj, de ilyen még nem volt), s tisztázhatjátok kettesben, ha mások elött nem akarjátok kitárni a kezdetleges magánéleteteket.
24FF
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!