Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek akar tőlem valamit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek akar tőlem valamit? 14/L

Figyelt kérdés
Van egy fiú,aki az otársam...és ht eléggé jól kijövünk.Szoktunk msn-n is beszélgetni és már voltunk fagyizni(igaz nem 2-be) és akkor egész végig rólam kérdezősködött. A suliba mindig köszön és mostanába egyre gyakrabban van a közelembe.A minap majdnem megölelt(a tanárok miatt nem tette). És az osztálykiránduláson melletem ült a vonaton és csináltunk közös képeket,amiket azóta is őriz.
2010. jún. 10. 20:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg. Lehetőleg ne tőlünk:D
2010. jún. 10. 20:18
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
szerintem igen:)
2010. jún. 10. 20:22
 3/11 anonim ***** válasza:

"Van egy fiú,aki az otársam"

"A suliba mindig köszön és mostanába egyre gyakrabban van a közelembe."

Ha osztálytársad még szép hogy köszön. Egyébként én is 14 éves és fiú vagyok, de én a lányokkal nem csak hogy ölelkezni szoktam, még pusziszkodni is. Pedig én egy eléggé tartózkodó fiú vagyok. A kérdésedre visszatérve, szerintem tetszel neki, de ne hagyd, hogy emiatt a viszonyotok lelankadjon...

u.i: De szépen fogalmaztam ... ;D

további szép napot.

2010. jún. 10. 20:26
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tetszel neki. :)
2010. jún. 10. 21:02
 5/11 anonim ***** válasza:
38%
szerintem nem
2010. jún. 10. 22:32
 6/11 anonim ***** válasza:

Szerintem is tetszel neki:)

Nekem szerencsém van mert eddig nem nagyon törtem magam és mégis mindig sikerült összejönnöm vkivel:)

Ha sokáig vár akk próbáld meg te...

15/F

2010. jún. 11. 08:18
 7/11 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat :D Akkor egyértelműen igen!?

Am csak mindenkinek kíváncsi voltam a véleményére :D

Várom további válaszotok és tanácsotokat azzal kapcsolatban hogy kerülhetnénk még közelebb egymáshoz :D

2010. jún. 11. 14:17
 8/11 anonim ***** válasza:
Egy jó terv hogy kerülhetsz közel hozzá:.....................................................Odasétálsz.
2010. jún. 11. 20:48
 9/11 A kérdező kommentje:
ht...jó...de mégis mit mondjak neki? és mivan ha mégse szeret? és ha beégek előtte mert félreértettem?
2010. jún. 13. 18:09
 10/11 anonim ***** válasza:

Egyszerű, mélyítsétek el a barátságotokat, ne kezdjetek bele kapcsolatba. Ha jó a viszony akkor nem lesz semmi probléma. Beégni meg nem lehet, legalább az egyikőtök megtudja mit érez a másik. Ez nem mehet egy haverság, barátság, plátói szerelem... nevezzük bárminek is a rovására.

Beszélgess el vele erről, hogy észrevetted a túlzott szimpátiáját (csak azt nem tudom mindenkivel vagy csak veled viselkedik így) ha veled az egyértelmű. Megmondhatod neki ez nem probléma, s ha ő is tetszik neked, menjetek együtt haza (én örülnék, ha engem kísérne haza egy csaj, de ilyen még nem volt), s tisztázhatjátok kettesben, ha mások elött nem akarjátok kitárni a kezdetleges magánéleteteket.

24FF

2010. jún. 14. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!