Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy általában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy általában (nem mindig) egy férfinak sokkal több komprommiszumot kell kötnie egy párkapcsolat megmaradásához?

Figyelt kérdés

2018. márc. 24. 14:50
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Szegényke, bele van kódolva a felszínesség.
2018. márc. 26. 10:34
 22/30 A kérdező kommentje:
Egy szintig igen.
2018. márc. 26. 11:28
 23/30 anonim ***** válasza:
6%

A felvetés jogos! Nézzük csak...

A férfi azt hiszi, megszerzi, levadássza a NŐT, pedig a valóság az, hogy a nő mond igent a férfire.

Egy kapcsolat minősége kizárólag a nőn múlik, ugyanis egy tollvonással elintézheti az egészet, ergo szakíthat.

Az otthon melegét is nő teremti meg.

A szex is kizárólag csak a női hozzáállás kérdése. A szex mint eszköz az évezredek óta alkalmazott női fegyver a nők céljainak eléréséhez.

A mai modern nőnek valójában nem a hétköznapokra kell férfi, hanem a hétvégére a szórakozásához. Ahhoz viszont nem éri be kevesebbel, csak a 10/10-es pasival.

Miért kell egy normális férfinek kompromisszumokat kötnie, szenvednie? Mert mivel rendes, ezért mindent megtesz, unalmas kis papucsállatka válik belőle. Nincs izgalom, mindent elvisel, szexuálisan nem vonzó így, uncsi. A nőkben van egyfajta szadista hajlam ilyenkor, kikezdi, b*szogatja, nem hagyja békén a párját, lehet hogy tudat alól jön ez az egész. Aztán a szexuális együttlétek száma is csökken, egyre többet és többet kell letennie az asztalra a normális férfinek ugyanazért a most már csak könyöradományért. Persze itt vannak a siránkózó, "a minden pasi egy szemét" típusú nők is, akik beleestek a saját csapdájukba. Túl magabiztosak voltak a párválasztás terén, azt hitték annak idején, hogy ők kifogták az aranyhalat. Az ő pasijuk bizony jól néz ki, csibészes, nagy a farka, jól keres... aztán csak azt nem akarták belekombinálni a számításaikba, hogy bizony ez a férfi borítékolhatóan félre fog menni. Aztán meg brühühű, minden pasi csak a farka után megy...brühühű, minden férfi egy nemtörődöm senkiházi...stb. Kedves hölgyeim, önök választottak, mi csak állunk a pálya szélén.

Én is annyira szemét férfi vagyok, hogy a fél életem végigdolgoztam a családomért, mindenben segítettem a feleségemnek, figyelmes voltam vele, és azt a jutalmam az volt, hogy nem hogy szexet, de még egy jó szót sem kaptam. Szóval ti NŐK elmehettek a csába.

2018. márc. 26. 12:10
 24/30 Juliusz48 ***** válasza:
Csak azt kéne tudomásul venni, hogy mindkettőnek kompromisszum az együttélés, de mindenkit csak a sajátja zavarja. Mert én viszem ki a szemetet, de neki kell kaját főzni, ha van kedve, ha nincs. Ezt folytathatnám az élet nagyon sok területén, de felesleges, mert aki úgy gondolja, csak ő él a kompromisszum lehetőségével bármely társas kapcsolatban, az valószínűleg nincs is tisztában az együttélés lényegével. Mondom ezt 43 év házasság után, mert az élet egyéb területein is kénytelen az ember a döntéseivel kompromisszumot kötni, csak nem úgy éli meg.
2018. márc. 26. 18:34
 25/30 Juliusz48 ***** válasza:
A legnagyobb kompromisszumot pedig azzal, hogy veled él a nő kötötte. Mert nem szereted, csak fel szeretnél vágni vele, meg kielégíteni a vágyaidat, és kajálni is szeretnél, de hiányzik belőled a szerelmesek vaksága, vagy nagyvonalúsága.
2018. márc. 26. 18:38
 26/30 anonim ***** válasza:
A feminizmus miatt.
2018. márc. 27. 08:21
 27/30 anonim ***** válasza:
8%
#26-os, ott a pont. Kompromisszum? Én vásárolok, főzök és viszem le a szemetet. A mai nőknek már túl jó és kényelmes a világ, a jó dolgukban vesznek meg.
2018. márc. 27. 09:16
 28/30 Cristyna válasza:
Sajnos egyes nők túl sokat akarnak egy párkapcsolatban, ha te úgy érzed hogy te többet adsz bele a kapcsolatotokba, akkor hagyd el, majd találsz olyant aki sokkal jobban megbecsül és akiért nem kell folyamatosan harcolni.
2018. márc. 27. 18:51
 29/30 anonim ***** válasza:

"Én vásárolok, főzök és viszem le a szemetet. "

Nos, ezzel semmi baj sincs, ha munka nélkül vagy, esetleg részmunkaidős vagy korán végzel. Azért olyat még nem láttam, hogy rendszer lenne abból, hogy a nő körmöt lakkoz míg a férfi főzöget. Mert az nem fair, ahogyan az sem, hogy a nő csinálja a házimunkát, a férfi meg a tv előtt döglik, vagy a motorját szereli a haverokkal. Ja várj, ez meg gyakori jelenség...

"A mai nőknek már túl jó és kényelmes a világ, a jó dolgukban vesznek meg." Csak azoknak, akiknek olyan ostoba a párja, hogy mindent megcsinál helyettük. Ez pedig ritka.

2018. márc. 27. 21:08
 30/30 Evelin** válasza:

Ez kicsit sem igaz, ha a te kapcsolataiddal ez volt akkor rossz párt választottal, mert igaz hogy vannak olyan nők akik elvárják hogy mindenben a párjuk igazodjon hozzájuk de ha a pasi annyira papucs hogy meg is tesz mindent amit kérnek tőle akkor miért ne kérjen?? Viszont ez úgyan úgy fordítva is játszik.

A normális nők nem várják el, és nem is akarnak olyan férfit aki mindig azt teszi amit ők mondanak, sőt a legtöbbünknek néha szüksége van egy kis veszekedésre.

2018. márc. 29. 21:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!