Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy általában (nem mindig) egy férfinak sokkal több komprommiszumot kell kötnie egy párkapcsolat megmaradásához?
A felvetés jogos! Nézzük csak...
A férfi azt hiszi, megszerzi, levadássza a NŐT, pedig a valóság az, hogy a nő mond igent a férfire.
Egy kapcsolat minősége kizárólag a nőn múlik, ugyanis egy tollvonással elintézheti az egészet, ergo szakíthat.
Az otthon melegét is nő teremti meg.
A szex is kizárólag csak a női hozzáállás kérdése. A szex mint eszköz az évezredek óta alkalmazott női fegyver a nők céljainak eléréséhez.
A mai modern nőnek valójában nem a hétköznapokra kell férfi, hanem a hétvégére a szórakozásához. Ahhoz viszont nem éri be kevesebbel, csak a 10/10-es pasival.
Miért kell egy normális férfinek kompromisszumokat kötnie, szenvednie? Mert mivel rendes, ezért mindent megtesz, unalmas kis papucsállatka válik belőle. Nincs izgalom, mindent elvisel, szexuálisan nem vonzó így, uncsi. A nőkben van egyfajta szadista hajlam ilyenkor, kikezdi, b*szogatja, nem hagyja békén a párját, lehet hogy tudat alól jön ez az egész. Aztán a szexuális együttlétek száma is csökken, egyre többet és többet kell letennie az asztalra a normális férfinek ugyanazért a most már csak könyöradományért. Persze itt vannak a siránkózó, "a minden pasi egy szemét" típusú nők is, akik beleestek a saját csapdájukba. Túl magabiztosak voltak a párválasztás terén, azt hitték annak idején, hogy ők kifogták az aranyhalat. Az ő pasijuk bizony jól néz ki, csibészes, nagy a farka, jól keres... aztán csak azt nem akarták belekombinálni a számításaikba, hogy bizony ez a férfi borítékolhatóan félre fog menni. Aztán meg brühühű, minden pasi csak a farka után megy...brühühű, minden férfi egy nemtörődöm senkiházi...stb. Kedves hölgyeim, önök választottak, mi csak állunk a pálya szélén.
Én is annyira szemét férfi vagyok, hogy a fél életem végigdolgoztam a családomért, mindenben segítettem a feleségemnek, figyelmes voltam vele, és azt a jutalmam az volt, hogy nem hogy szexet, de még egy jó szót sem kaptam. Szóval ti NŐK elmehettek a csába.
"Én vásárolok, főzök és viszem le a szemetet. "
Nos, ezzel semmi baj sincs, ha munka nélkül vagy, esetleg részmunkaidős vagy korán végzel. Azért olyat még nem láttam, hogy rendszer lenne abból, hogy a nő körmöt lakkoz míg a férfi főzöget. Mert az nem fair, ahogyan az sem, hogy a nő csinálja a házimunkát, a férfi meg a tv előtt döglik, vagy a motorját szereli a haverokkal. Ja várj, ez meg gyakori jelenség...
"A mai nőknek már túl jó és kényelmes a világ, a jó dolgukban vesznek meg." Csak azoknak, akiknek olyan ostoba a párja, hogy mindent megcsinál helyettük. Ez pedig ritka.
Ez kicsit sem igaz, ha a te kapcsolataiddal ez volt akkor rossz párt választottal, mert igaz hogy vannak olyan nők akik elvárják hogy mindenben a párjuk igazodjon hozzájuk de ha a pasi annyira papucs hogy meg is tesz mindent amit kérnek tőle akkor miért ne kérjen?? Viszont ez úgyan úgy fordítva is játszik.
A normális nők nem várják el, és nem is akarnak olyan férfit aki mindig azt teszi amit ők mondanak, sőt a legtöbbünknek néha szüksége van egy kis veszekedésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!