Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy általában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy általában (nem mindig) egy férfinak sokkal több komprommiszumot kell kötnie egy párkapcsolat megmaradásához?

Figyelt kérdés

2018. márc. 24. 14:50
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
B*zmeg, ott van a kérdésben, hogy általában, zárójelben utána, hogy nem mindig, mégis írta valamelyik sokeszű, hogy ne általánosítsak.
2018. márc. 24. 15:36
 12/30 anonim ***** válasza:
11%

A kérdésedben lévő az a férfiakra vonatkozott és nem a nőkre! A férfiakra utalt az, hogy nekik kell többségében alkalmazkodnia. És nem a nőkre utalt.

Szóval erről csak ennyit.

2018. márc. 24. 15:38
 13/30 anonim ***** válasza:
Nincs így.
2018. márc. 24. 15:49
 14/30 A kérdező kommentje:

És az mit számít? Nyilván mindkét esetben vannak kivételek.

Írok hírhedt női passzív agresszív mondatokat, amik arra irányulnak, hogy a férfi kössön kompromisszumot:

Sajnálom=Sajnálni fogod

Szükségünk van egy...=Akarok egy...

Csináld amit akarsz=Ezért még fizetni fogsz

Beszélnünk kell=Panaszkodnom kell (legtöbb esetben rád)

Persze, csináld=Nem akarom, hogy ezt csináld

Olyan férfias vagy=Meg kellene borotválkoznid és sokat izzadsz

Ez a konyha olyan kényelmetlen=Új házat akarok

Új függönyöket akarok=és szőnyegeket, és bútorokat, és tapétát...

Hallottam valamit=Észrevettem, hogy majdnem elaludtál

Szeretsz engem?=Valami drága dolgot fogok kérni tőled

Meg kell tanulnod kommunikálni=Csak érts egyet velem

Figyelsz te rám=Ne akard megoldani a problémámat, csak halgass meg

Mennyire szeretsz engem=Csináltam valamit, amit utálni fogsz

Semmi=Találd ki magadtól mi a baj, mindegy miről van szó/van-e közöd hozzá.

2018. márc. 24. 16:12
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem a te szöveged és egy rohadt nagy általánosítás. Ha te is beismered, hogy az, nincs értelme a kérdésednek. Aki hagyja magát dróton rángatni, megérdemli. Ha egy nő szeret egy férfit, nem fog szakítással zsarolni. Viszont ha egy nő boldogtalan, és a párja nem akar együttműködni vele a kapcsolat érdekében, akkor szakít és okkal. Értelmes férfi ugyanezt teszi. A nők talán gyakrabban megteszik ezt, de nem mindenki azért mert úgyis talál mást. Hanem mert nem bír megmaradni a kapcsolatban. Én pl évek óta egyedül vagyok, mert jóval harminc felett váltam el, kisgyerekkel. Kicsi az esélye, hogy mást találok, de nem voltam hajlandó tovább tűrni dolgokat és jobb egyedül. Sosem fenyegetőztem a szakítással. Aki szeret az küzd, ha nincs értelme, lép. Az hogy egyes nők mit csinálnak.....amit egyes férfiak. Manipulálnak. Lépj túl rajtuk. Sokat segítene rajtad, ha nem a külsőre mennél, hanem e személyiségbe szeretnél bele és akkor nem zsarolna senki.
2018. márc. 24. 16:19
 16/30 A kérdező kommentje:

"Sokat segítene rajtad, ha nem a külsőre mennél, hanem e személyiségbe szeretnél bele és akkor nem zsarolna senki."

A féfiak úgy vannak megcsinálva, hogy a vonzalmuk elsődlegesen a külsőn alapul, nem tudunk vele mit csinálni, ahogy a nők sem tudnak mit csinálni azzal, hogy a vonzalmuk elsődlegesen az önbizalmon alapul.

2018. márc. 24. 16:28
 17/30 A kérdező kommentje:
Amúgy meg egyesek úgy csinálnak, mintha az általánosításoknak semmi alapja sem lenne, és úgy ahogy van hülyeségek lennének, de az általánosításoknak van alapja, ami az, hogy egy adott csoportból nem mindegyik, de a legtöbb emberre igaz. Ez is ilyen.
2018. márc. 24. 17:02
 18/30 anonim ***** válasza:
ha ennyire atlatsz az altalanositasokon, akkor miert nem kezeled ugy a dolgot? mi azon a kompromisszum amiket leirtal??? pl kompromisszum az azt jelent hogy jo nem kell mindig a retyora menni fingani, de ha ott a csaj csaladja akkr nem fingasz oda a csaladi ebedhez, pedig jol esne odafingani mert te ferfi vagy es ezzel is mindenki korlatozza a szabadsagodat
2018. márc. 24. 17:20
 19/30 anonim ***** válasza:

#16, akkor lehet, hogy mégsem vagyok férfi, - viszont nem tapasztaltam az általad említett kompromisszum-kötelezettséget sem.

3. komoly kapcsolat, 4 gyerek, 62F.

2018. márc. 24. 17:43
 20/30 Andráska Béla válasza:
47%

Sajnos ez így van!

Mindig jóba kell lenni a csajokkal hiszen náluk van az összes p*na!

2018. márc. 25. 09:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!