Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy általában (nem mindig) egy férfinak sokkal több komprommiszumot kell kötnie egy párkapcsolat megmaradásához?
A kérdésedben lévő az a férfiakra vonatkozott és nem a nőkre! A férfiakra utalt az, hogy nekik kell többségében alkalmazkodnia. És nem a nőkre utalt.
Szóval erről csak ennyit.
És az mit számít? Nyilván mindkét esetben vannak kivételek.
Írok hírhedt női passzív agresszív mondatokat, amik arra irányulnak, hogy a férfi kössön kompromisszumot:
Sajnálom=Sajnálni fogod
Szükségünk van egy...=Akarok egy...
Csináld amit akarsz=Ezért még fizetni fogsz
Beszélnünk kell=Panaszkodnom kell (legtöbb esetben rád)
Persze, csináld=Nem akarom, hogy ezt csináld
Olyan férfias vagy=Meg kellene borotválkoznid és sokat izzadsz
Ez a konyha olyan kényelmetlen=Új házat akarok
Új függönyöket akarok=és szőnyegeket, és bútorokat, és tapétát...
Hallottam valamit=Észrevettem, hogy majdnem elaludtál
Szeretsz engem?=Valami drága dolgot fogok kérni tőled
Meg kell tanulnod kommunikálni=Csak érts egyet velem
Figyelsz te rám=Ne akard megoldani a problémámat, csak halgass meg
Mennyire szeretsz engem=Csináltam valamit, amit utálni fogsz
Semmi=Találd ki magadtól mi a baj, mindegy miről van szó/van-e közöd hozzá.
"Sokat segítene rajtad, ha nem a külsőre mennél, hanem e személyiségbe szeretnél bele és akkor nem zsarolna senki."
A féfiak úgy vannak megcsinálva, hogy a vonzalmuk elsődlegesen a külsőn alapul, nem tudunk vele mit csinálni, ahogy a nők sem tudnak mit csinálni azzal, hogy a vonzalmuk elsődlegesen az önbizalmon alapul.
#16, akkor lehet, hogy mégsem vagyok férfi, - viszont nem tapasztaltam az általad említett kompromisszum-kötelezettséget sem.
3. komoly kapcsolat, 4 gyerek, 62F.
Sajnos ez így van!
Mindig jóba kell lenni a csajokkal hiszen náluk van az összes p*na!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!