Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tönkretettem a családját?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tönkretettem a családját? Hogy javítsak ezen a helyzeten? A gyerekei hiányát mivel enyhíthetném?

Figyelt kérdés

Szeretői státuszban voltam 2 és fél éven át. Most hanyagoljuk a k..vázást, r..bancozást, mert én is tudom, hogy ez nem volt tisztességes, nem így kellett volna ezt intéznünk. De már megtörtént, a jelenlegi helyzetre szeretnék megoldást.

A párommal december vége óta élünk együtt, mikor a felesége elköltözött a gyerekekkel vidékre, mondta, hogy szeretné, ha ideköltöznék. Azt hittem, hogy minden rendben lesz és az elején nem is volt semmi gond, de az utóbbi 3-4 hétben minden elromlott, úgy érzem... A gyerekei a mindenei, és én ezt el is fogadom, nem akarnám soha, hogy válasszon köztem és köztük, vagy hogy ne foglalkozzon velük, ne költsön rájuk. Semmilyen ellenérzésem nincsen velük kapcsolatban, az sem zavarna, ha péntektől vasárnapig itt lennének. Viszont az anyjuk ezt nem engedi, sőt, egyáltalán nem beszéltek az apjukkal hetek óta. Még kicsik (3 és 5 évesek), szóval saját telefonjuk nincsen, hogy bármikor beszéljenek egy fél órát akár az apjukkal. Ráadásul messze is laknak (másfél/2 óra az út autóval), így az sem működik, hogy elhozza őket óvoda után kicsit, vagy ő viszi őket reggel. Ezt egyre nehezebben viseli a párom, ingerültebb is és a legapróbb dolgon összekapunk, vagy megsértődik.

Utána persze lenyugszik és megbeszéljük, bocsánatot kér, de régebben sosem voltak ilyen vitáink. Ráadásul látom rajta, hogy nem boldog. Alig nevet, nem az az életvidám férfi, akibe beleszerettem.

A válásukba, a feleségével való kapcsolatba nem akarok beleszólni, meg mikor el is mondja, hogy mi van, akkor is próbálom megnyugtatni, hogy majd úgyis rendeződik ez, a felesége is megnyugszik majd és nem fogja tiltani tőle a gyerekeket. Viszont erre jelenleg elég kevés esélyt látok, a nő nagyon haragszik rá/ránk és elég labilis is lett.

2018. márc. 24. 01:23
 51/100 anonim ***** válasza:
77%

Jajj.... 3. randin tudtad meg, hogy van egy újszülött gyereke, és neked ettől nem fordult fel a gyomrod, hanem kapcsolatba kezdtél vele. Mégis mire számítottál?

Még egyedülálló, értelmes, normális emberekkel (férfiakkal, nőkkel egyaránt) is nehéz az együttélés, erre te összeállsz egy gerinctelen, aljas csalóval... istenem, gyere le...

Persze, hogy szarul érzi magát a párod, hiszen időnként az ember szembesül a saját nyomorával és aljasságával.

Ja, te semmit nem tehetsz. Mondjuk ha elhagynád, máris segítenél rajta, de az nyilván nem opció, mert te annyira szerelmes vagy ebbe az úriemberbe.

2018. márc. 24. 12:12
 52/100 anonim ***** válasza:
79%

A gyerekei hiányát nem tudod enyhíteni, de nemcsak te, hanem a férj is tönkretette a családot. Ugyanez volt nálunk is. Válás után visszakönyörögte volna magát a volt férjem, miközben már együtt éltek a szeretővel. Ott a szeretőnek a rendszeres láthatás sem tetszett. Persze ő nem mondta el neki, hogy már nem érzi boldognak magát és visszakozna, de helyette az ő rokona tette meg, akinek szintén mondta. Mégis vele maradt, csak már nyilvánosan is veszekednek. Ők is megérdemlik egymást, mi meg a gyerekekkel pár nélkül ugyan, de boldogan élünk.

A feleséget is megértem éppen ezért, mert nekem is közel 4 hónap volt, mire megemésztettem, hogy volt olyan, hogy a közös ágyunkban csalt meg, mikor az 5 hónapos gyerkőcünkkel kórházban voltam.

Nem tudom sajnálni sem a pasit, sem téged. Mert számomra minden nő lo...., aki nős férfival kezd ki.

2018. márc. 24. 12:24
 53/100 anonim ***** válasza:
76%
Nem bírom... 😃 Szóval miután közös erővel kikészítettétek a feleségét, most neked sír, hogy hiányzik a régi élete, a nyugodt családi légkör, meg minden? Zseniális. Na te aztán megkaptad a főnyereményt, élvezd. Gyors szüljél is neki, azzal koronázd meg életed főművét 🤣
2018. márc. 24. 12:41
 54/100 anonim ***** válasza:
21%
Ezért jo a nyitottházasság és a poligámia. :D Ott nincs ilyen cirkusz.
2018. márc. 24. 12:43
 55/100 anonim ***** válasza:
72%
3. randi, nincs még szerelem, újszülött gyerek. És te maradtál a kis szerető évekig. Már bocs de egy caf..a vagy. A pasi meg egy roh..ék aki megérdemli a jussát. Nem tudom ki írta hogy értelmesnek tűnsz.....3 randi és nem tudtál kilépni? Mást keresni? Egyikőtök sem érezhetett akkor meg semmit! Mégis folytattátok. Ráadásul nekem az is sokat elmond hogy egy kis diáklány vagy. Gondolom vagy már kb. 22, a pasi meg 35. Hát gratulalok, de most visszanyalt a fagyi.
2018. márc. 24. 14:19
 56/100 anonim ***** válasza:
16%
Nem a szerető hibája h a feleség nem tudja megtartani a pasiját, biztos a gyerekbe fulladt ahogy szoktak aztán cirkusz van ha a pasi nőt akar nem Anyatigrist akit csak peleka izgat..
2018. márc. 24. 14:29
 57/100 anonim ***** válasza:
74%
Anyukák, fogadjátok meg az 57-es tanácsát. Hagyjátok a fél éves gyereketeket egyedül, éhesen, a szaros pelenkában, menjetek inkább kondizni, fodrászhoz, kozmetikushoz, nehogy a férjetek lelépjen egy egyetemista ribivel. A gyerek meg majd ellátja a szükségleteit, nagy már.
2018. márc. 24. 14:52
 58/100 anonim ***** válasza:
18%
Bocsi a normális nő megtudja oldani a baba melett is,h nő maradjon,csak őket meg megszolják h ribik. Nem kell szaros pelusban hagyni, de nem is kell belefulladni,nem cukor bol van a baba, este elvan magában,akkor nőként kéne viselkedni,nem a babuci körül ugrálni 0 24 ben.
2018. márc. 24. 14:58
 59/100 anonim ***** válasza:
69%
Az a pasi, aki képtelen egy új élethelyzethez alkalmazkodni és a párja mellett állni, nem nőt akar, hanem pótanyut extra funkciókkal. Nem tekinthető férfinak, csak egy elkényeztetett, ostoba kölyöknek, aki megszokta, hogy körülötte forog a világ.:D
2018. márc. 24. 15:10
 60/100 anonim ***** válasza:
23%

Én drukkolok a Kérdezőnek meg a párjának, hogy sikerrel túljussanak ezen a nehéz időszakon. És drukkolok az exnek is, hogy találja meg a saját párját, és a gyerekek érdekében alakuljon ki normális viszony közte és a Kérdező párja között.

Az "erkölcsi fárosz"-oknak is drukkolok, hogy találjanak komolyabb célt is az életükben, mint mások ismeretlenül gyalázása, mások élete feletti ítélkezés. Mert egy kapcsolathoz, meg annak széteséséhez is még mindig KÉT EMBER kell.

2018. márc. 24. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!