Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Merjek lépni vagy maradjon minden így?
Figyelt kérdés
4 és fél éve vagyok együtt a párommal, már 3 éve együtt élünk. Az utóbbi néhány hónapban nagyon sokat jár bulizni a haverjaival, és egy héten kb.5ször részegen jön haza. Ilyenkor elég agresszív és nagyon durva dolgokat mond nekem, megbánt, és ebből nagyon elegem van. Ha józan, persze semmire sem emlékszik, és nem érti h mi bajom van. Én próbáltam neki elmondani, de egyébként is alig beszélünk, szóval aligha nevezhető ez a dolog kapcsolatnak. Jelenleg készülök őt elhagyni, de félek, hogy nem leszek elég erős ehhez lelkileg. Szerintetek van megoldás?2010. jún. 10. 18:45
1/2 anonim válasza:
Megoldás ha még nem vagy kész a szakításra akkor kompromisszumot kell kötni.Pl. hogy kevesebbet bulizzon,vagy amit szeretnél.Ez tényleg nem jó így,csak téged tesz tönkre ezzel.Ha pedig nem képes arra hogy változzon erősnek kell lenned és ott hagyni,vagy elküldeni.Barátnőm 4év után szakított a barátjával,ők is együtt éltek,de elege lett és nagyon nehezen de túllépett rajta.Sok sikert!
2/2 anonim válasza:
Próbáld rávenni, hogy beszéljétek meg, a kapcsolatotok jövője múlik ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!