Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Merjek lépni? Vagy maradjon úgy minden, ahogy eddig volt?
Figyelt kérdés
Van egy nagyon jó fiú barátom. Gondjai vannak a csajok terén, mivel mindig kosarat kap. Velem nagyon jóban van, és arra gondoltam, hogy megkérdezem tőle, hogy mit szólna ahhoz, ha összejönnénk. Én nagyon tudnám szeretni, tiszta szívemből. De attól félek, ha ezt elmondom neki, akkor kinevet és vége lesz a barátságunknak. Mit tegyek?
19/L
2011. szept. 26. 16:36
1/5 anonim válasza:
Ha nem vagy szerelmes, akkor szerintem ne tégy semmit. Szánalomból főleg ne.
2/5 anonim válasza:
Nem tudom,hogy a fiú hogy viszonyul hozzád? Csak mint barát,vagy észrevettél más jeleket is esetleg!?
20l
4/5 A kérdező kommentje:
Néha vannak olyan jelek, amiből arra következtetek, hogy talán ő is érez irántam valamit.De nem tudom eldönteni, hogy ezeket igazából gondolja-e .
2011. szept. 26. 16:55
5/5 anonim válasza:
Ha te igazán szeretnéd akkor próbálj neki célzásokat tenni. .Ettől még nem mehetne tönkre a barátságotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!