Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Diszkózás, bulizás párkapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Diszkózás, bulizás párkapcsolatban?

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek erről?

Mondjuk ha a párotok elmenne a baratáival/barátnőivel pasis/csajos estét tartani, berúgni és diszkózni, ti hogy reagálnátok?

Gondolom nyilván elengednétek, mert joga van hozzá, illetve kell a szabadság is, de mit éreznétek? Zavarna? Vagy teljes a bizalom ittasan is?

2018. márc. 22. 23:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
52%
A párommal még külön utazni és fesztiválozni is szoktunk, na és? Nálam a bizalom mindennek az alapja és az pedig nem azt jelenti, hogy csak akkor bízom benne, ha szem előtt van.. Nincs ebből konfliktus, mindketten maximálisan elítéljük a féltékenységet.
2018. márc. 23. 09:29
 12/14 anonim ***** válasza:

Nincs ezzel baj persze mertekkel es ugy hogy a masiknak essen rosszul.

Ferjem sose szeretett bulizni,en szerettem...

Elköltöztünk külföldre,nekem nincsenek bnöim

vagyis mar mind anyàk akiket ismerek

ferjemnek van magyar kollegaja nem is 1.

Velem nem szokott eljönni mert nem az ö vilaga.

Persze elfogadom.

De amikor a kollegakkal van beindulva nagyon rosszul esik...

Persze mas a pasis este

De ha mar együtt nem megyünk,nem ertem miert kell külön

Az lenne a normalis ha együtt is,neha külön is

Persze nincs balhe csak irto rosszul esik

meg a kollegaiba amugy se bizok

mert agyilag meg gyerekek,es legtöbbjük facer

az a cel h csajozzanak meg a földig igyak magukat

Inkabb az zavar h velük jar el

2018. márc. 23. 09:57
 13/14 anonim ***** válasza:
Én azt gondolom elmenni sörözni a haverokkal vagy csajos napokat tartani teljesen rendben van. Kellenek a külön programok viszont soha nem értettem , hogy miért kellene diszkóba elmenni külön-külön..Az ilyen helyekre az emberek nyilván nem azért járnak, hogy beszélgessenek mivel a hangos zene miatt nem is tudnának. Most őszintén 30 felett létezik olyan ember aki tényleg csak táncolni szeretne és nem egy kis flörtre vágyik amivel kompenzálja azt ami esetleg a kapcsolatából hiányzik? És a hangsúly itt a korosztályon van mivel nyilván huszonévesen azért teljesen normális ha az ember állandóan bulikázna..
2018. nov. 2. 20:24
 14/14 anonim ***** válasza:

Hat igen a diszkos pasis estek arrol szolnak h lecovekelnek a pasik egy helyre

es nezik a kinalkozo lehetoseget

Munkahelyi megcsalasokat a diszkoban elkovetett felrelepesek kovetik

2018. nov. 2. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!