Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akarok szerelmeskedni a férjemmel?
Fáradtság az oka, és a monotonitás. Ha többet fog aludni a baba, akkor te is jobban leszel szerintem.
Szeded a vitaminokat rendesen? Próbálj meg kicsit többet mozogni, napozni, ha jön a meleg!
A bàtyàm is így jàrt.
27 èvesen kèt gyerek utàn közölte a tesómmal a felesège amikor szexelni akart,hogy verje ki magànak.
Elèggè elhanyagolta a bàtyàmat a felesège pedig mindenben segített a bàtyàm nem az a tipikus fèrj volt,aki hazament a munkàból,sört iszogatva nèzte a meccset ès szart bele mindenbe.
Ès mèg a felesège volt megsèrtődve amikor hosszú hónapok utàn a bàtyàm a sokadik próbàlkozàs ès kikosarazàs utàn fèlrelèpett.
Mit vàrt a felesège azt,hogy csomót köt a bàtyàm a farkàra?
Kedves kèrdező.
Neked is csak addig volt jó a pasi amíg gyereket nem csinàlt neked.
Ha szülés óta ez van, akkor szerintem hormonok is közre játszanak. Mert egy dolog a fáradtság, de hogy soha nincs kedved hozzá, azt szerintem nem lehet csak arra fogni. Szerintem inkább libidód nincs. Fogamzásgátlót szedsz? Nekem anno az vitte le nagyon, mikor abbahagytam éreztem a változást.
Meg valamit változtass a napirendeden, próbálj meg lepihenni napközben amikor a kicsi is alszik, ne akkor hajszold a házimunkát, mert ez se tartom túl normálisnak, hogy 9-f10-kor már csak az alvás érdekel.
Tudom, hogy mivel jár gyereket nevelni, nekem 3 van, a legkisebb nekem is 1 éves, de a szexet is kívánom, meg este se dőlök ki a gyerekek lefektetése után egyből. Pedig ugyanolyan átlagember vagyok, mint te, vagy bárki más, és a gyerekek sem éppen könnyű esetek.
Szóval én úgy gondolom hogy 1 gyerek mellett nem kellene ilyen kimerültnek lenned, vagy van valami vitamin hiányod, vagy "túlpörgöd" a napot. Ez a fáradtság része, de hogy a férjed nem kívánod, az szerintem egyértelműen hormonális gond. Velem ilyen akkor volt, mikor terhes voltam, főleg az elsőnél, meg fogamzásgátló szedése alatt.
Meg próbálj néha kikerülni a mókuskerékből. Mikor a férjed otthon van, rá kell tudnod bízni pár órára a gyereket, elmenni vásárolgatni, barátnőzni stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!