Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nő létemre megaláztam magam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nő létemre megaláztam magam és kezdeményeztem Miután elutasított és nem válaszol az üzenetekre, volt hogy mégis kerestem Újra és újra megaláztam magam. Rakjatok helyre, hogy észhez térjek. Ez nagyon gáz?

Figyelt kérdés
Hogy felejtsem el?
2018. márc. 19. 14:34
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Azzal megaláztad magad, hogy kezdeményeztél? Szerintem túl önérzetes vagy. Ott rontottad el, hogy egynél többször próbálkoztál, noha nem volt nyitott rád. Nem a kezdés volt a baj. A férfiak is épp úgy koppannak, ha olyannál próbálkoznak, aki le se szarja őket. Nekünk se jobb kicsivel se, ha kikosaraznak, megnyugtatlak. Legalább átérzed. És nem hőstett, hogy megpróbáltad, hanem alap kéne legyen. Igen, tudom, szar mikor nem érdekeljük a kiszemeltet. És? Lesz másik. Lépj túl rajta.

27/F

2018. márc. 19. 14:50
 12/21 A kérdező kommentje:

Igen.Erre gondoltam,hogy azért kellemetlen,mert elsőre nem értettem a "nemet".

Ő nem bántott meg,végig kedves volt , talán ezért érzem még nyomasztóbnak az egészet.Hogy kicsit így reménykedve éreztem magam,és újra mertem közeledni

2018. márc. 19. 14:57
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
#12 Lehet, hogy a kedvességét értetted félre. Na de ez még mindig jobb eset, mintha egy bunkóval kezdtél volna ki, aki tényleg megaláz.
2018. márc. 19. 15:02
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Először is többet ne keresd! :)

Másodszor meg sz@rjal bele!

Nevess egyet, hogy milyen dilis voltál, hogy ilyeneket csináltál és majd legközelebb okosabb leszel! :)

Én ezt csináltam amikor -jó, voltam tizenéves - de szó szerint futottam, futottam az utcán a srác után, hogy leszólítsam. Beszéltem már vele előtte meg programon is voltunk együtt de később tudatosult, hogy jaj oda vagyok érte... Aztán én udvaroltam neki kb. Akkor nagyon vak voltam, de aztán pik pak ki is ábránditott, azután csak nevettem az egészen. Azóta egy vicces sztori ez nekem. Aztán huszonéves fejjel jajj megint bele estem ebbe a hibába, de akkor már úgy szó szerint nem futottam, de csak a hülye nem látta rajtam! Mindenki tudta a végin pedig el sem mondtam ki a nagy szerelmem. Erre a nagy szerelmem gondolom megunta az azért látványos rajongást utána mert olyan csúnyán tudtomra adta, hogy vegyem magam észre, hogy na, csak felnyilt a szemem. Rá azért haragszom, mert ő azért ahhoz képest hogy látta rajtam, hülyített egy kicsit, pedig semmit nem akart... De túl tettem magam rajta. De régen a kamaszkori nagy rajongásaim, jaaaj... Volt akinek meg írtam, 2nek is, hogy megismerkednék jobban vele. Ebben az volt a poén, hogy mivel találkoztam velük sűrűn, hát elég kínos volt utána mert egyik se akart semmit és mindkettő az is elég szépen a tudtomra adta. Nekem sosem jött össze. :D Tudom ez fiatalkori dolgok, de akkor egy világ dőlt bennem össze. Utána már persze viccesebb.

Nem tudom milyen korosztályban vagy, de hát a szerelem késztet hülyeségekre! De ha látod, hogy nem jutsz eredményre meg felismered, hogy megalázod magad, akkor az már csak visszatartó erő, hogy tovább ne tegyél olyat ami aztán neked okoz majd fájdalmat.

Remélem segítettem egy kicsit! :)

2018. márc. 19. 16:26
 15/21 A kérdező kommentje:

#utolsó

Köszönöm, hogy elmondtad.. Tudom, hogy mindenki csinál hülyeségeket.Ilyenkor tényleg, mintha elmenne az eszünk.

Csak én iszonyatosan szégyenlem magam előtte

2018. márc. 19. 16:54
 16/21 anonim ***** válasza:
Ezt a másik oldal 100x sűrűbben éli át....
2018. márc. 19. 17:11
 17/21 A kérdező kommentje:

És a legrosszabb az egészben az,hogy még mindig szeretném neki elmondani,hogy mit miért csináltam.

Hogy mennyire padlóra kerültem miatta.Úgysem hinné el,sőt a lelkizést meg gondolom egyenesen gyülölné

2018. márc. 19. 17:35
 18/21 anonim ***** válasza:
Ne magyarazkodj. Tartsd tiszteletben a kereset, egyreszt met igy illik, masreszt senki nem koteles vegtelen turelemmel es empatiaval kezelni vkit, akit elitasitott. Ha tovabbra is zaklatod "csak beszelgetni", akkor egy igazi megszegyenulest kockaztatsz. Es raadasul mindenki neki fog igazat adni, rolad meg pletykalni fognak.
2018. márc. 19. 17:54
 19/21 A kérdező kommentje:

Ezt a megszégyenülést éltem át.Erről beszélek.

Hogy tehetném ezt az egészet jóvá?

2018. márc. 19. 18:25
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

SEHOGY. Lepj tovabb, legkozelebb ne szegyenitsd meg magad. Ezzel mar SEMMIT nem tudsz csinalni.

Azt dontsd el, hogy te most a szegyenerzettel akarsz leszamolni, vagy tudattalanul a ficko kozeleben akarsz maradni es ehhez gyartasz egy ujabb indokot, a "megbeszelest". A szegyenen az ido segit es az ujabb kinos lepestol valo tartozkodas.

2018. márc. 19. 19:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!