Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy együttélünk mégis alig látom a barátnőmet?
Mindketten teljes állásban dolgozunk, mindkettőnknek van hobbija és barátai. Ez így teljesen normális, másik is így csinálják, de nálunk valami félrement. Ő dolgozik reggeltől este 7 ig, aztán haza rohan, átöltözik és megy edzeni vagy a tesójához vigyázni a gyerekére. Oda elszoktam kisérni, de nem vagyunk igazából együtt, mert végig mindketten a babára figyelünk. Ha meg ő otthon van nekem van edzésem vagy meccsem,ahová meg ő szokott elkisérni, de nyilván én a pályán vagyok végig, így megint csak nem vagyunk együtt, max amíg odaérünk. Pluszban én sokat éjszaka dolgozom, olyankor főleg nem látom őt.
Nem rossz a kapcsolatunk, van szex rendesen és szerelem is, csak bosszantó, hogy vannak napok amikor szószerint 2 percre találkozunk, pedig együttélünk már 3 éve.
Ez másnál is így megy? Mert a környezetemben nem látok ilyet. Hogy egyeztessük össze jobban az életünket?
Ő is mindig mondogatja, hogy ez kevés, de nem igazán tud változtatni. Nyilván fontos a külön töltött idő is, de ez szerintetek nem túlzás már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!