Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szüneten van a kapcsolatunk....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szüneten van a kapcsolatunk. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2 és fél éve vagyunk együtt a párommal.Én nagyon nagyon szeretem. Először 1 hónapja jött azzal hogy nem tudja mi van mit érez pontosan. Azt mondta hogy szeret ebben biztos meg hogy fontos vagyok neki csak azt nem tudja, hogy ez elég e a továbbiakba mert abba hogy szerelmes e nem biztos. Akkor ezt megbeszéltük stb. Amúgy rengeteget dolgozik igazi menedzser típus éjjel nappal maximalista. Utána a kapcsolatunk szerintem rendben volt. Ugyan olyan kedves aranyos figyelmes volt mint az ominózus bejelentés előtt. Annak sem éreztem előzményét csak hogy lestrapált. Én őt minden maximálisan támogatom, nem nyaggatom ha dolgozni kell hagyom és inkább segítek. Tegnap megint mondta, hogy szakítsunk mert hogy szerinte ő engem annyira nem szeret mint én őt és ebbe lelkiismeret furdalása is van stb. Én zokogtam nem akarom elveszíteni, de mind eközben ölelt simogatott csókolt stb. Együtt aludtunk el a karjaiba tartott smároltunk... nem értem. Reggel azt mondja, hogy inkább ne szakítsunk legyen egy két hét szünet addig próbálja rendezni az érzései. (részemről mondjuk nem kell mert tudom, hogy őt akarom). Bele mentem más választásom igazán nem volt. Haza is jöttem. Ő hozott haza, láttam amikor pakolok, hogy szomorú volt. Hosszú csókkal váltunk el, hogy majd akkor két hét múlva. Nem tudom, hogy bírom ki mert abba maradtuk legaábbis ő azt akarja, hogy addig ne írjak, ne hívjam. Nem ígért semmit, hogy ebből végleges szakítás lesz vagy megpróbáljuk. Szörnyű, nem tudom mit tegyek, akarom őt szeretem.

Szerintetek van remény?

29/L

2018. márc. 16. 18:14
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
0%
szerintem a 2 hét az kibírható. Ha a barátod elbizonytalanodott: hát ilyen is van. szerintem a körülményekhez képest rendes tőle, hogy őszinte veled. Bírd ki ezt a 2 hetet, és majd meglátod, mi lesz.
2018. márc. 16. 18:51
 12/26 anonim ***** válasza:
80%

Nem tudom melyik szót nem értetted:

"hogy szakítsunk mert hogy szerinte ő engem annyira nem szeret mint én őt és ebbe lelkiismeret furdalása is van stb.'

Nem szeret, te megveszhetsz a szerelemtől, az nagyon kevés egy párkapcsolathoz.

Miféle két hétben reménykedsz... majd meghosszabbítja megint, mert NEM SZERET.

Mi bő három éve vagyunk együtt és összel legalább 60-70 órát dolgoztam egy héten, és vagy 500 km autózás, 600 egyetemista oktatása, a feladataik,stb.

Csak azért sikerült hiba nélkül, mert szeretem a páromat, és ő is szeret, és az rengeteg energiát ad.

Ő meg azt mondja, te elveszel, ezért menekül ilyen gyerekes szöveggel.

Vége van, ez nem iskola, ahol van kis szünet, nagy szünet, tavaszi szünet...

2018. márc. 16. 18:53
 13/26 A kérdező kommentje:
12-es. ettől rettegek.
2018. márc. 16. 18:55
 14/26 anonim ***** válasza:
68%
szerintem meg egy párkapcsolat az egy hullámzás. hol jobban szeretem a másikat, hol kevésbé. Minél hosszabb a kapcsolat, annál egyértelműbb a hullámzás. én mondjuk nem terhelem a társamat ilyen szünetekkel. De már nem egyszer éreztem magam nagyon távol tőle, és ugyanezt látom rajta is. Utána megint egy hullámhosszon vagyunk. és így tovább. szerintem ez természetes, emberi dolog. csak nem kell a másikat bántani vele, tudni kell helyén kezelni a dolgot.
2018. márc. 16. 19:01
 15/26 anonim ***** válasza:
62%
Ez a két hét vagy újra összehoz titeket vagy pedig teljesen szétválaszt. Bármi is lesz, azt el kell fogadnod mégha nagyon nehéz is lesz, mert gondolom nem szeretnéd olyan ember mellett leélni az életed, aki már nem szeret. Nem is várhatod el tőle, hogy ilyen esetben veled maradjon, mert mindketten csak szenvednétek.
2018. márc. 16. 19:06
 16/26 anonim ***** válasza:
80%

Várd ki, mást most egyelőre nem tehetsz!

Ha visszajön próbáljatok többet kommunikálni érzésekről, vágyakról, mi az amit szeretne, mi hiányzik neki a kapcsolatból?

Szerintem szimplán csak arról lehet szó, hogy 2,5 évnél azért már illik lépni valamerre. És úgy látom korban is benne vagytok már az esküvőhöz, gyerekhez. Le merném fogadni, hogy beparázott! Egyébként meg bizonytalankodhat, a végén úgyis az számít, hogy ki az a TÁRS, aki ott van mellette. Aranyos, hogy azt hiszi 2,5 évet csak úgy ki lehet venni a szívéből...

2018. márc. 16. 19:09
 17/26 anonim ***** válasza:
36%
A barátnőmmel 2 hónapja szakítottunk, igazából valami ilyesmi játszódott le bennem, szerettem, de borzasztóan lestrapált voltam az azelőtti hónapokban, gondok és egyéb nyomások miatt. Ettől függetlenül ő valahogy nem érezte át a problémáimat és végül vége lett. Én azt mondom, hogy adj időt neki, hogy kicsit kipihenje magát, rendezze a gondolatait, aztán beszéljetek, mozduljatok ki kicsit, valahogy tereld el a figyelmét a munkáról.
2018. márc. 16. 19:53
 18/26 A kérdező kommentje:
köszi 17-es. Remélem hogy nem lesz vége. Nekem nincs szükségem szünetre csak neki. Baromira hiányzik, nehéz erősnek lenni. legszívesebben írnék neki, de azt beszéltük ne........
2018. márc. 16. 20:04
 19/26 anonim ***** válasza:
49%
Elhiszem és átérzem a fájdalmat, de légy te is erős. Ha tényleg szeretitek egymást, akkor minden rendben lesz.
2018. márc. 16. 20:21
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Mi egy évvel ezelőtt ijesztően hasonló helyzetben voltunk a párommal (2,5 éve együtt, szakítás, aztán mégsem, legyen helyette két hét szünet) és még mindig együtt vagyunk. Én azt a két hetet arra használtam fel hogy én is átgondoljam a kapcsolatunk hibáit, hiányosságait és a két hét végén mikor kiderült hogy mindketten adnánk még egy esélyt a kapcsolatnak, akkor azzal kezdtük, hogy átbeszéltük ezeket és új alapokra helyeztük. Mindeközben persze mentálisan a negatív kimenetelre készítettem fel magam, és bár nem következett be, azért a következő hónapok történései sem egy leányálom. Volt némi bizalomvesztés (honnan tudjam, hogy nem játsza el x hónap múlva ugyanezt, stb.) de csak legyűrtük valahogy. Szurkolok, hogy nálatok is így legyen!
2018. márc. 16. 21:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!