Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tönkre fog menni a kapcsolatunk?
Az igen:D
Még jó hogy nem le.aszod hogy közeledik.
Lehet hogy 3 hét után már nincs kedve húzni az időt nem?
Amúgy meg ott vagy te mint másik fél, te is kezdeményezhetsz...
Nincs az a fizikai munka még ha kőművesek is vagytok hogy ne lehetne a hétvégén pl szombaton egyet szexelni...
Szerintem ez csak kifogás a részedről, hogy miért koptatod le.
Irtó nagy szerencséd van mert tőlem már koppantál volna az biztos. Milyen jövőkép az ahol annyira fáradtak vagytok hogy együtt aludtok és kész? (vagyis te)
Kezdeményezz te.
Egyébként beszéljetek egymással, lehet, hogy egyszerűbb a probléma, mint gondolnád. Mondok egy példát: Ugyanez a probléma volt nálunk is. Egy idő után kifakadtam és elmondtam, hogy nekem kell az előjáték, úgy mint régen. Erre azt mondja nekem a férjem, hogy akkor miért fordítok neki hátat, mert ő azt gondolta, hogy ez azt jelenti, hogy "készen állok". Mondom nem, azért csinálom, mert felizgat, ahogy a tarkóm, a hátam csókolod és simogatod. Egyszerű félreértés, ami újra bizonyítja, mennyire fontos a szexről beszélni is, nem csak csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!