Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tönkre fog menni a kapcsolatunk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tönkre fog menni a kapcsolatunk?

Figyelt kérdés
A párommal már egy ideje együtt élünk. Mindketten fizikai munkát végzünk, korán elalszunk esténként. A párom sokszor próbál közeledni hozzám, de nem simogatással vagy csókokkal hanem bele a közepébe. Ezért és a fáradtság miatt mindig elutasítom. Van hogy 2-3 hétig nincs semmi, utána már azért utasítom vissza, mert régóta nem szexeltünk és fura lenne. Ördögi kör, de így már soha nem fogunk kb szexelni.. Semmi kedvem így hogy önző. Ezen kívül mindent vele képzelek el csak ez a probléma...
2018. márc. 10. 09:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
88%
Hogy tönkre fog-e? Már rég tönkrement...
2018. márc. 10. 09:56
 2/15 anonim ***** válasza:
68%
Hogy melyikötök az önző, arról lehetne vitatkozni. Nagy baj van a kapcsolatotokkal. Ha rendbe akarjátok hozni, akkor beszélgetni kell. Sokat.
2018. márc. 10. 10:01
 3/15 anonim ***** válasza:
90%
Szépen mondd meg neki, hogy ha nem egyenesen a puncidat taperolná, akkor lehet, hogy lenne kedved vele lenni. Mondd el, hogy ez a kölcsönös örömről szól. Szépen finoman csókoljon meg, simogassa a hátad, aztán picit a popsid, vissza a hátadra, stb. Nyugodtan,lassan, szerelemmel tele. Meg lehet még beszélni szerintem.
2018. márc. 10. 10:03
 4/15 anonim ***** válasza:
13%

Az igen:D

Még jó hogy nem le.aszod hogy közeledik.

Lehet hogy 3 hét után már nincs kedve húzni az időt nem?

Amúgy meg ott vagy te mint másik fél, te is kezdeményezhetsz...

Nincs az a fizikai munka még ha kőművesek is vagytok hogy ne lehetne a hétvégén pl szombaton egyet szexelni...

Szerintem ez csak kifogás a részedről, hogy miért koptatod le.

Irtó nagy szerencséd van mert tőlem már koppantál volna az biztos. Milyen jövőkép az ahol annyira fáradtak vagytok hogy együtt aludtok és kész? (vagyis te)

2018. márc. 10. 10:09
 5/15 A kérdező kommentje:
Igen 3 hét után érthető de ő mindig így közeledik és így semmi kedvem
2018. márc. 10. 10:22
 6/15 anonim ***** válasza:
0%
Én csak azt nem értem,hogy rengetegen dolgoznak fizikai munkát,mégis tudnak jó szexuális életet élni. Ez így olcsó kifogás csak. Ha nem tudtok rendes alkalmakat szánni erre,az mindkettőtök hibája.
2018. márc. 10. 10:23
 7/15 anonim ***** válasza:
70%
És akkor miért nem mondod neki,hogy kéne egy kis előjáték?
2018. márc. 10. 10:24
 8/15 anonim ***** válasza:
77%
Gondolom a nyelvedet meg a fogaidhoz szögezték, és képtelen lennél elmondani neki, hogy előjátékra vágysz.
2018. márc. 10. 10:27
 9/15 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem itt a legfőbb probléma a te némaságod,hogy eleve nem is teszel azért,hogy jobb legyen. Kinyitni a szádat tényleg nagyon megerőltető. Meg aztán a szexhez két fél kell,ha te sem vagy kívánatos vagy csak fekszel,mint egy fadarab nem kell csodálkozni.
2018. márc. 10. 10:38
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Kezdeményezz te.

Egyébként beszéljetek egymással, lehet, hogy egyszerűbb a probléma, mint gondolnád. Mondok egy példát: Ugyanez a probléma volt nálunk is. Egy idő után kifakadtam és elmondtam, hogy nekem kell az előjáték, úgy mint régen. Erre azt mondja nekem a férjem, hogy akkor miért fordítok neki hátat, mert ő azt gondolta, hogy ez azt jelenti, hogy "készen állok". Mondom nem, azért csinálom, mert felizgat, ahogy a tarkóm, a hátam csókolod és simogatod. Egyszerű félreértés, ami újra bizonyítja, mennyire fontos a szexről beszélni is, nem csak csinálni.

2018. márc. 10. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!