Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tönkre fog menni a kapcsolatunk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tönkre fog menni a kapcsolatunk?

Figyelt kérdés
A párommal már egy ideje együtt élünk. Mindketten fizikai munkát végzünk, korán elalszunk esténként. A párom sokszor próbál közeledni hozzám, de nem simogatással vagy csókokkal hanem bele a közepébe. Ezért és a fáradtság miatt mindig elutasítom. Van hogy 2-3 hétig nincs semmi, utána már azért utasítom vissza, mert régóta nem szexeltünk és fura lenne. Ördögi kör, de így már soha nem fogunk kb szexelni.. Semmi kedvem így hogy önző. Ezen kívül mindent vele képzelek el csak ez a probléma...
2018. márc. 10. 09:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Gyerekek, azért ez tényleg vicc. 20 év házasság után is van előjáték, simogat, cirógat, nem pedig taperol, nem egyből a lényegre tér, pedig nem vagyunk már fiatalok. Szerintem ez nem függ a kapcsolat időtartamától, (hogy mióta vagytok együtt,) és az életkortól sem, szexuális kultúra kérése.

Beszélj vele erről, mert lehet, ő azt hiszi, Neked ez így k!rva jó, azt se tudja, miért utasítod el.

2018. márc. 10. 11:17
 12/15 anonim ***** válasza:
Volt ilyen partnerem akinek ha kedve támadt szexhez semmi előjáték semmi izgatás hanem egyből le a ruhákat és már bennem is volt. Csodálkozott hogy nem vagyok nedves mikor semmi nem is volt. Azt hittem akkor velem van a baj de rájöttem hogy vele. Ezért már egy idő után nekem sem volt kedvem a szexhez úgy hogy megértelek. Beszéld meg vele mondd el mire vágysz minél előbb máskülönben szexpartnert fog keresni.
2018. márc. 10. 12:08
 13/15 Lifeishard ***** válasza:
Ha így marad minden, akkor igen.
2018. márc. 10. 13:32
 14/15 anonim ***** válasza:

Ne cseszegessétek már szegény lányt. Tényleg vannak ilyen pasik akik ha feáll a farkuk azonnal be akarják dugni bárhova, aztán 2 perc, farfekvés és alvás. Az ilyenek azt hiszik magukról hogy ők a lepedő császárai, ha a nő nem dicséri őket agyon akkor meg vannak sértődve.

Nagyon sok nőt hallottam erről panaszkodni. Aztán meg csodálkonak ha a nő félredug eg olyannal aki a lelkével és érzéseivel is foglalkozik. Az ilyenek hallani sem akarnak arről hogy mit kellene másként csinálnia, mert meg van róla győződve hogy ő fantasztikus szerető, a hiba mindig a nőben van.

Egy nő nem a pucijával szexel hanem a fejével és a szivével.

2018. márc. 10. 16:32
 15/15 anonim ***** válasza:

Ez már rég egy kalap fos.

Ő önző, te meg képtelen vagy megmondani neki, mi a bajod, inkább duzzogsz meg elutasító vagy.

2018. márc. 10. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!