Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most tudtam meg a barátnőmtől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most tudtam meg a barátnőmtől hogy volt egyszerre két pasival is, mit csináljak most?

Figyelt kérdés
2010. jún. 10. 09:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
09:49 szerintem ez egy elég jó ötlet:)
2010. jún. 10. 10:05
 12/20 anonim ***** válasza:
Miközben veled volt, akkor volt két másikkal vagy előtte? Miért baj az? Hívd a haverokat, aztán te nyertél.
2010. jún. 10. 10:13
 13/20 anonim ***** válasza:

Ha folyamatosan derülnek ki számodra nem tetsző dolgok, akkor baj van. Ezt hívják ismerkedésnek :) Nem az első kapcsolatunkból lesz házasság, vagy közös jövő tervezése... az addigi kapcsolatok meg nyilván tönkre mennek azért, mert nem passzolnak a szereplők. ezen nem kell fennakadni. Egyet tanulj meg, olyanban nem szabad kompromisszumot kötni, amiről tudod hogy később megbánnád hogy engedtél. bármi is legyen az. Ez a titka mindennek.

31/N

2010. jún. 10. 10:22
 14/20 anonim ***** válasza:
találtál egy ribancot, gratulálok, sztem idejében dobd ki
2010. jún. 10. 11:41
 15/20 anonim ***** válasza:
2 hónap az semmi, szerintem most lépj ki a kapcsolatból, amíg el nem mélyül. Ez a probléma mindig jelen lesz, és eléggé kínos lesz, ha másoktól hallod vissza, hogy a barátnőd kivel mit művelt, vagy találkoztok valahol némelyik "gruppen" párjával...
2010. jún. 10. 11:42
 16/20 anonim ***** válasza:

Nézd, én is csináltam hülyeségeket, és a barátom mindent tud rólam. Ő mégsem hagyott el, nem vet meg, mert ő mindig azt mondja, ez az én múltam, és nem a múltam miatt fog elhagyni, hanem amiatt, amit a jelenben elkövetek ellene.

Lehet, hogy a barátnőd nagyon bánja, amiket csinált, és le akarja zárni a múltját, és ezért keresett egy konzervatívabb fiút. Szerintem beszélj neki őszintén az érzéseidről, és kérdezd meg tőle, hogy ő mit gondol, mit érez ezekkel kapcsolatban.

Egyébként azt se felejtsd el, hogy lehet, hogy be akarják mártani, és csak rosszindulatból híresztelnek róla dolgokat!

2010. jún. 10. 12:32
 17/20 anonim ***** válasza:
Próbálj meg szerezni egy hharmadik csajt neki, és ha dugnátok akkor a harmadikkal törődj egy kicsit többet :D
2010. jún. 10. 13:22
 18/20 anonim ***** válasza:

Tehát csak férfi b@szhat érzelem nélkül két ellentétes nemű emberrel egyszerre?

Ja barátom, azt látom rajtad, hogy tényleg elég konzervatív vagy. Talán ha elintézne téged a barátnőd és az ő legjobb barátnője, másképp látnád a dolgokat.

Ha meg előtted volt, akkor egyáltalán ez mit számít? Nem téged csalt meg. Azért nem akadtál ki, mert előtted már volt más barátja is?

2010. jún. 10. 16:56
 19/20 anonim válasza:
Semmi gond, biztos tudsz te is találni két pasit, akivel lehetsz és akkor egálban vagytok.
2010. jún. 10. 18:45
 20/20 anonim ***** válasza:

Utolsó!!!Ez ütött! :D

Szerintem a lány többi értékére koncentrálj...

Én nekem is volt vad korszakom, nem fogom részletezni ha lesz egy párom, de tudni fog róla, hogy miért volt, mit éreztem akkor. Lehet kíváncsi volt, kalandozni akart, lehet a szívét törték és semmi nem érdekelte...de ezt neked kéne jobban tudni.

Ha ezeken kívül is egy hülyelány akkor gondolkozz a szakításon!

2010. jún. 19. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!