Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most tudtam meg a barátnőmtől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most tudtam meg a barátnőmtől hogy volt egyszerre két pasival is, mit csináljak most?

Figyelt kérdés
2010. jún. 10. 09:24
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
81%
Szállj be negyediknek+ vigyél bele te is egy csajt
2010. jún. 10. 09:27
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Nincs róla videó?

Egyébként ezek szerint megsütötték jól nyárson. Most komolyan ezért kidobnád, mennyi idős?

2010. jún. 10. 09:27
 3/20 A kérdező kommentje:
de most komolyan kérdem, én szeretem és nem így ismertem meg, hogy most ezt megtudtam össze dölt bennem egy világ...
2010. jún. 10. 09:29
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
ha nem akarsz vele házasodni akkor kitérdekel
2010. jún. 10. 09:31
 5/20 anonim ***** válasza:
60%

Vagy vállalod, vagy nem.

Én pont ezért kerestem szűz nőt, bár nem volt egyszerű. Megérte várni.

2010. jún. 10. 09:34
 6/20 anonim ***** válasza:
69%

Neked kell tudnod hogy mit érzel. ha nagyon zavar a dolog kérj időt hogy átgondolhasd. De esetleg érdemes az egész lányt egyben nézned, hogy ő hogy viszonyul most ezekhez a gruppen dolgokhoz, és hogy mit várhatsz tőle. Aztán ehhez képest dönts.

Nekem is volt egyszer egy pasi, elkezdtem találkozgatni vele, aztán valahogy kiderült hogy egy időben járt egy barátnőjével swinger partykra. Hát kikérdeztem. :) Nos, hiába volt helyes és értelmes pasas, addig tetszett is nagyon, de ezzel úgy elvette a kedvemet, hogy többet nem találkoztam vele :) kiábrándultam egy pillanat alatt, és rendkívül szánalmassá vált a szememben. sajnos ez van. ez a téma mindenkinek a magánügye, ha valakinek ez tetszik, csinálja, az ő dolga, de nekem ilyen udvarló nem kell :)

De a barátnőddel nem tudom mi a helyzet. Mérlegeld.

31/N

2010. jún. 10. 09:34
 7/20 anonim ***** válasza:
61%
Ne próbálja meg bemesélni, hogy mind a kettő hapsiba szerelmes volt. Tehát érzelem nélkül lefeküdt nem is egy emberrel. Magyarul ribanc. A döntés a tied. Mérlegelj.
2010. jún. 10. 09:36
 8/20 anonim ***** válasza:
80%

Ettől mi fog változni? Nem most történt gondolom, hanem a kapcsolatotok előtt. Nem a múltból kell felépítened egy kapcsolatot, hanem a jelenből.

Ha ennyire zavar, beszélgess el vele róla.

2010. jún. 10. 09:37
 9/20 A kérdező kommentje:
Barátnőm most 18, én 22 vagyok. Ráadásul elég konzervatív is, tehát ugymond a kicsapongó csajok nem jönnek be. Most 2 hónapja járunk. Folyamatosan derülnek ki dologok róla, én meg csak nyelem a békát. Kicsit kezd sok lenni, mert ez mind a multja stb... 100% biztos vagyok benne hogy nem csal(t) meg, de kezdek bizalmatlan, kiábrándult lenni... Meg rosszul is esik.
2010. jún. 10. 09:47
 10/20 anonim ***** válasza:
És ha te is azt mondanád neki, hogy előtte 3 csajt toltál egyszerre? Utána persze megmondanád, hogy csak hülyéskedtél (vagy nem, nem tudom mit csináltál eddig...:D), de a reakciója érdekes lehet. Ha kiakad, akkor szerintem egy önző liba. Ha nem, akkor lehet, hogy most már helyén van az esze. De lehet ezt csak én gondolom így.
2010. jún. 10. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!