Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most tudtam meg a barátnőmtől hogy volt egyszerre két pasival is, mit csináljak most?
Nincs róla videó?
Egyébként ezek szerint megsütötték jól nyárson. Most komolyan ezért kidobnád, mennyi idős?
Vagy vállalod, vagy nem.
Én pont ezért kerestem szűz nőt, bár nem volt egyszerű. Megérte várni.
Neked kell tudnod hogy mit érzel. ha nagyon zavar a dolog kérj időt hogy átgondolhasd. De esetleg érdemes az egész lányt egyben nézned, hogy ő hogy viszonyul most ezekhez a gruppen dolgokhoz, és hogy mit várhatsz tőle. Aztán ehhez képest dönts.
Nekem is volt egyszer egy pasi, elkezdtem találkozgatni vele, aztán valahogy kiderült hogy egy időben járt egy barátnőjével swinger partykra. Hát kikérdeztem. :) Nos, hiába volt helyes és értelmes pasas, addig tetszett is nagyon, de ezzel úgy elvette a kedvemet, hogy többet nem találkoztam vele :) kiábrándultam egy pillanat alatt, és rendkívül szánalmassá vált a szememben. sajnos ez van. ez a téma mindenkinek a magánügye, ha valakinek ez tetszik, csinálja, az ő dolga, de nekem ilyen udvarló nem kell :)
De a barátnőddel nem tudom mi a helyzet. Mérlegeld.
31/N
Ettől mi fog változni? Nem most történt gondolom, hanem a kapcsolatotok előtt. Nem a múltból kell felépítened egy kapcsolatot, hanem a jelenből.
Ha ennyire zavar, beszélgess el vele róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!