Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet vele kezdeni, ha azon ennyire megsértődött, hogy túl sok barátom van?
Mióta vagy vele?
Nem támadnálak emiatt, de soha nem találtam meg a közös nevezőt ilyen nagy baráti társaságos emberekkel, nagyon fárasztóak, és nem azzal foglalkoznak, aki közel áll hozzájuk, hanem aki "távoli ismerős, de lehet, hogy már nem bír annyira, akkor elszórakoztatom". Persze ez csak az én véleményem.
Az szerintem is fárasztó lehet, hogy nem telik el úgy nap, hogy valakivel ne találkoznál.
Az embernek általában van kötelező elfoglaltsága is, tehát tanul vagy dolgozik, ez eleve elvesz 8-10 órát a napból, aztán nég jönnek erre a haverok is, napi szinten. Nem túl sok minőségi udőt tölthetsz így a barátnőddel.
Természetesen kellenek a barátok, de én is túlzásnak érzem, hogy minden "jöttmenttel" jópofáskodni kell.
Engem is zavarna ha mindennapos lenne
Szerintem letezik telefon amin lehet beszelni
hetente 1-2 alkalommal meg beülni vhova
es pl a baratnöd is vihetned
ha mar ilyen keves idöt szansz ra,akkor vidd el öt is
együtt vagytok,jol is erezne magat
Szerintem az a baj h ugyerzi a barataid sokkal fontosabbak
Ami jo dolog h fontosak
De a parkapcsolatot es baratokat össze kell egyeztetni
ha a barataid nem ertik meg h csak minden 3. 4. nap talalkozzatok
akkor nem is baratok
Attól függ hogy osztod be mellé az időt. Ha délig vagy suliban, kettőig haverozol és utána estig a barátnőddel, akkor semmi gond.
De ha háromig sulizol, onnan nyolcig melózol, és utána mész minden este iszogatni, vagy ha váratlan délutáni elfoglaltság (pl orvoslátogatás) miatt mindig a barátnőd esik ki a haverok javára akkor meg tudom érteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!