Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ez? Normális választ!
Mit akarhat a volt tanárom, mit jelenthet ez? Csak nekem fura?
A volt tanárnőm furán viselkedik velem(?) Én a volt általános iskola mellett lakom, és a napközisekkel volt kint, én hátul voltam a kertben észrevett és odajöt hozzám. Kérdezte hogy megy az esti gimi, én mondtam hogy kb közepesen megy. Majd rátért arra hogy: És van barátnőm, én mondtam neki nincsen , de most nem is kell. És rátért arra (nem tudom miért) hogy tudtam-e hogy 20 év különbség van köztünk, én mondtam hogy tényleg? És mondta hogy ő 41 éves, én meg 21.... én meg mondtam neki hogy az nem is sok 20 év. Ezt 2x előhozta) Majd beált a csönd, én megszolalni nem tudtam, probáltam terelni a szót hogy a kertet rendezem stb. De folyamatosan zavartalanul a szememet nézte, pislogas nélkül stb. Majd megszólalt: Na én vissza megyek, majd elköszöntünk. Ez mit jelent? Miért viselkedett így? Ti mit gondoltok? A kérdés nem kamu, tényleg igaz. A helyesirasert elnezest.
Nem kamu, hogy hozzád szólt egy nő? :D
Próbáltad már feljelenteni szexuális zaklatásért? :D
31/F
Mit jelent? Hogy a volt tanárod megkérdezte, hogy hogy vagy.
ÉS azt is jelenti, hogy magányos vagy és már nagyon kéne egy nő.
Ma már szerintem nem nagy gond az ilyen korkülönbség,erre számos példát tudnék mondani.
Itt van a jelenlegi munkahelyem, ahol egy huszonéves lánynak kb.25 évvel idősebb a férje.Senki sem furcsálta,hanem elfogadták és napirendre tértek felette.
Ha viszont megvan,vagy esetleg a későbbiekben kialakul a kölcsönös szimpátia,akkor miért ne lehetne bármi egy ilyen kapcsolatból?
Természetesen csináld azt amit jónak látsz,de legyél nagyon körültekintő.
Sok siker kívánok a továbbiakban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!