Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok az a srác aki reggel nem értette a barátnőjét hát most meg kaptam a választ szerintetek? Többi lent .
Figyelt kérdés
Szóval ugye rá írtam reggel találkozunk e azt írta igen rá 3 órára pedig be hívott a városba na és akkor tudtam hogy valami nm kóser és mondtam neki hogy akkor mondja hogy mi van ő meg mondta hogy most nem akar velem lenni mondom neki hogy lehet az hogy nem akarsz most velem lenni ? hogy nem tudja mondom az szép meg kérdezem hogy miért akar szünetet hogy meg e csalt vagy van e valami a hátérbe hogy nincs de szerintem ez hülyeség mert akkor nem kért volna időt meg nem mondta volna ezeket ti ezt értitek ? tudtam hogy valami nem kóser mert az ilyet az ember meg érti és allitolag azért nem találkoztunk mert ő mindig dolgozott és én mondtam neki hogy a munka rá fog menni a kapcsolatunkra ő meg mondta hogy nem nem dehogy fog ma meg azt is el mondta hogy a munka végett is eltávolodtunk hol ott még egy hónapja pont a masik oldalát mondta most hogy felejtsek el 2 évet ? azt mondta majd keress hogy mit akar le tiltotta magát fb.rol is én ezt komolyan mondom nem értem már .2017. aug. 28. 22:15
1/12 A kérdező kommentje:
értitek délután meg hozzám készült rá 3 órára meg be hívott a városba hogy ezt el mondja .
2017. aug. 28. 22:17
3/12 anonim válasza:
B+, te a hímvesszőn túl a mondatbeli vesszőt nem ismered? Ilyen írásképpel ne is csodálkozz azon, hogy más répájára ült rá, mert az szent, hogy megrépázták. Időt kér? Mi ez? Kézimeccs? Semmi értelme az időkérésnek.
4/12 A kérdező kommentje:
ideges vagyok azért nem tudok oda figyelni a pontos írásra nem tudom minek az idő kérés ha már eleve nem akar velem lenni .
2017. aug. 28. 22:22
5/12 A kérdező kommentje:
meg azt mondta hogy most ő senkit nem akar látni meg ilyenek meg ilyenek .
2017. aug. 28. 22:23
6/12 anonim válasza:
És szerinted én reggel, délben, este itt vagyok és nézem a kérdéseket? Meg a többiek is?
7/12 anonim válasza:
Esküszöm nem értem az egészet. Se egy vessző, 10 soros mondatok...
Kb a feléig jutottam.
9/12 anonim válasza:
Szerintem hótt egyszerűen fárasztja, hogy egy idegbajos, hisztis fiú a "párja".
Te fickó!
Nem tolsz te véletlenül valamit?
Milyen zenét hallgatsz általában? Nem valami agybszó-pörgő technoszutykot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!