Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit lehet gondolni egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet gondolni egy olyan lányról, aki 10 perc után lesmárol egy fiút egy bulin?

Figyelt kérdés
2010. jún. 9. 21:41
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Max akkor érdekelne ha az én pasimra akarna hajtani. Ha nem, akkor váljék egészségére.
2010. jún. 9. 22:00
 12/21 anonim ***** válasza:
vagyis mostmár az utolsó előttinek aki megelőzött
2010. jún. 9. 22:01
 13/21 anonim ***** válasza:

ri-ri-ri-RI(erős fény segítségével) BAAAAANC!(takony egyéb kórokozók fröcsögnek)

tömören ribanc

2010. jún. 9. 22:11
 14/21 A kérdező kommentje:
Én fiú vagyok, és velem csókolózott.
2010. jún. 9. 22:11
 15/21 anonim ***** válasza:
Ja az más akkor vigyétek fel hozzátok és vágjátok partiba és persze ne felejtsetek el videót készíteni róla amit aztán felrakhattok a napiszarra
2010. jún. 9. 22:16
 16/21 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi rosszat ne gondolj róla. Egyszerűen csak bejössz neki. Én is csináltam már ilyet ez lányoknál nem olyan fura. Te nem közeledtél hozzá pedig bejöttél neki hát ő lesmárolt. Jó az, örülj neki:)
2010. jún. 9. 22:31
 17/21 anonim ***** válasza:
Szerintem dugd meg, vagy csapassátok egyszerre hárman, és tedd fel netre. Mindenki jól jár!
2010. jún. 9. 22:41
 18/21 anonim ***** válasza:
Én inkább azt nem értem, hogy nagyon sok csaj elmegy a bulikba, egy este 10 fiúval is smárolnak, ez számukra teljesen normális, de amúgy szűzek, és soha senkivel nem is akarnak lefeküdni. Na az ilyet rühellem.
2010. jún. 9. 23:00
 19/21 anonim ***** válasza:
Mit, semmit, ha én elkezdek táncolni egy kiscsajjal, általában 10 perc után lesmárom. Most nincs értelme egymás idejét rabolni...
2010. jún. 9. 23:11
 20/21 anonim ***** válasza:
Hmmm például hogy előtted mi más lehetett a szájában =D netán hogy másnap milyen büszkén mesélhette a barátnőinek, hogy "level up"-olt, és megdöntötte az előző szombati 14perces rekordját. Apropó, vóóóótál fenn szombaaaton? =)
2010. jún. 10. 00:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!