Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet gondolni egy olyan lányról, aki 10 perc után lesmárol egy fiút egy bulin?
Szerintem elég nagy baj!!! Egyáltalán nem vagyok híve a lányok kezdeményezésének alapból. Az meg, hogy rögtön csókkal is indít...hát erre inkább nem mondok semmit. Fenekestül felfordult ez a világ...
22/L
Szerintem attól még nem ku.rva valaki, hogy buliban smárol.
Több oka is lehet.. Pl. jobb esetben szingli és nincs ellenére egy kis "flörtölés", meg ha kívánják egymást az illetővel akkor miért is ne?! Másrészt lehet, hogy tényleg sokat ívott...
Amúgy meg férfiak 80%-a is bepróbálkozik a csajoknál a bulikon és nem csak csókkal... Ennyi erővel felettük is lehetne ítélkezni!
Mindenkinek a magánügye, hogy mit enged meg egy bulin a másiknak és mit nem...
Az persze már más tészta, hogy a fertőzések miatt ez mennyire veszélyes lehet, na de mindenki a saját kárán tanul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!