Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Niceszisz kérdése:
Hogy nevezik azt az embert mi az a szó, amikor egy ferfi teli van pénzzel es nem költ a nőjére, csak magára?!
Figyelt kérdés
2018. márc. 13. 07:31
21/26 anonim válasza:
Miért kéne a nőjére költeni?
A csajnak van fizetése nem? Akkor? :)
Ez nálunk kölcsönös, egyszer én hívom meg, máskor ő engem. De nem várnám el hogy attól, mert gazdag, költsön rám.
29n
22/26 anonim válasza:
Én sem kaptam nőnapra semmit, szerintem nem is tudta, hogy az van.
Nagy ügy, a nőnap, Valentin csak arra jó, hogy költsék a pénzt, meg aztán a nők itt hisztizzenek - ne vedd magadra, de sok ilyesn kérdést látok -, hogy "ezt meg azt kaptam és nem jó", társai.
23/26 A kérdező kommentje:
Az előző kapcsolataimban a férfiak szívesen adtak...romantikusak voltak. Míg ez a mostani pff messze áll a romantikától.
2018. márc. 13. 20:22
26/26 anonim válasza:
Szerintem az nem baj ha valaki ilyen, mert sokfélék vagyunk, miért ne. De az már baj, ha te nem ilyenre vágysz. Nyilván ez egy kapcsolat eleje, ilyenkor derül ki, hogy illetek -e egymáshoz vagy sem. Tehát nincs tragédia, mert kiderült, hogy ebben például nem passzoltok. Neked kell mérlegelned, hogy mi mindenre vágysz, amit ő meg tud neked adni. (most nem említem azt, hogy cserébe te mit adsz, mert ez oda-vissza működik). És hiába a hurrogók, miért lenne állandóan az a hülye fél, aki a problémájával ide jön, és fel tesz egy szimpla kérdést?! Miért annak kell meghúznia mindig magát, aki pont itt teszi fel a kérdést, és a másik fél, az mindig szent és sérthetetlen? Igenis fontos, hogy ki mit vár el egy kapcsolattól, és ha nem jön be az illető, tovább kell "keresgélni". Minden kapcsolatban kellenek kompromisszumok, de ha túl keserű dolgokat kell lenyelni, az mérgezi az alap hangulatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!