Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érti meg, hogy pénzzel nem tudja helyettesíteni a törtődést? Elegem van.
25 éves lány vagyok. Párom ugyanennyi idős. 10 hónapja vagyunk együtt. Alig jut rám ideje, legtöbbet a haverjaival lóg, és fel se tűnik neki, hogy engem alig lát. Nem élünk együtt. Most például 2,5 hét alatt 2 napra találkozunk, ebből 1 karácsony, egy szilveszter... De egymás után 3 pasis sörözős este az belefér...
Azt hiszi, hogy ha megveszi nekem a fél várost, meg ígérgeti hogy elvisz wellnessezni akkor én nyugton maradok... nem a hülye pénze meg ajándékai kellenek, hanem szeretném, hogy az élete része legyek... hiába mondja hogy szeret, ha nem érzem... nemhogy a legfontosabb nem vagyok neki, de örülök ha 4-5. helyen érezhetem magam a listán... és ennyi találkozás mellett a múltkor vita közben a fejemhez vágta hogy miattam semmire sincs ideje... mikor heti 1-2 napot lát...
Elegem van és nem tudom mit tegyek, hogy megint én legyek a legfontosabb neki, és ne a haverjai, mint a kapcsolatunk elején...
Nem a heti 1-2 nappal van a gond,mert lehet olyan,hogy az embernek tényleg be van táblázva az élete szinte,a probléma ott kezdődik, hogy másra viszont van ideje.
Ez a baj.
Nem ígérgetni, meg pár ajándékkal lekenyereznie kellene, hanem törődnie veled.
Gondolkozz el ezen a kapcsolaton!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!