Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem érti meg, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érti meg, hogy pénzzel nem tudja helyettesíteni a törtődést? Elegem van.

Figyelt kérdés

25 éves lány vagyok. Párom ugyanennyi idős. 10 hónapja vagyunk együtt. Alig jut rám ideje, legtöbbet a haverjaival lóg, és fel se tűnik neki, hogy engem alig lát. Nem élünk együtt. Most például 2,5 hét alatt 2 napra találkozunk, ebből 1 karácsony, egy szilveszter... De egymás után 3 pasis sörözős este az belefér...

Azt hiszi, hogy ha megveszi nekem a fél várost, meg ígérgeti hogy elvisz wellnessezni akkor én nyugton maradok... nem a hülye pénze meg ajándékai kellenek, hanem szeretném, hogy az élete része legyek... hiába mondja hogy szeret, ha nem érzem... nemhogy a legfontosabb nem vagyok neki, de örülök ha 4-5. helyen érezhetem magam a listán... és ennyi találkozás mellett a múltkor vita közben a fejemhez vágta hogy miattam semmire sincs ideje... mikor heti 1-2 napot lát...

Elegem van és nem tudom mit tegyek, hogy megint én legyek a legfontosabb neki, és ne a haverjai, mint a kapcsolatunk elején...

2015. dec. 29. 20:52
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
*törődést
 2/17 A kérdező kommentje:
vagy el kellene engednem az egészet a fenébe...
 3/17 anonim ***** válasza:
27%
Ilyenkor mindig arra gondolok, csak a pénzéért vagy vele te is.
2015. dec. 29. 20:54
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire nem vagy neki fontos akkor kár rá pazarolnod az idődet. Keress egy olyan férfit aki megbecsül és Te jelented neki a világot :)
2015. dec. 29. 20:55
 5/17 A kérdező kommentje:
Hát akkor nagyon rosszul gondolod, de köszi a feltételezést. Azért vagyok vele, mert egy álomkapcsolat volt a miénk az elején. És iszonyatosan fáj, hogy ez elmúlt, és most a haverok lettek az elsők... Az élete része szeretnék lenni, nem a pénze kell...
2015. dec. 29. 20:57
 6/17 A kérdező kommentje:
egyre inkább attól tartok, hogy idő kérdése és meg kell ezt tennem, de abba tuti belehalok, mert nagyon szeretem :'( Hiába ilyen...
2015. dec. 29. 20:57
 7/17 anonim ***** válasza:
70%

Nem a heti 1-2 nappal van a gond,mert lehet olyan,hogy az embernek tényleg be van táblázva az élete szinte,a probléma ott kezdődik, hogy másra viszont van ideje.

Ez a baj.

Nem ígérgetni, meg pár ajándékkal lekenyereznie kellene, hanem törődnie veled.

Gondolkozz el ezen a kapcsolaton!

2015. dec. 29. 21:02
 8/17 A kérdező kommentje:
hát épp ez a baj, igen... hogy másra meg van ideje... rengeteg szabadideje van, és mégis csak a haverok férnek bele... nekem meg jut ez a pár loptt óra/nap, meg az ígérgetés... hetek óta csak gondolkodom :(
2015. dec. 29. 21:05
 9/17 anonim ***** válasza:
57%
Hát nézd, akkor szépen rád is unt, azért van már mindig mással.
2015. dec. 29. 21:13
 10/17 A kérdező kommentje:
remek :(
2015. dec. 29. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!