Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem érti meg, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érti meg, hogy pénzzel nem tudja helyettesíteni a törtődést? Elegem van.

Figyelt kérdés

25 éves lány vagyok. Párom ugyanennyi idős. 10 hónapja vagyunk együtt. Alig jut rám ideje, legtöbbet a haverjaival lóg, és fel se tűnik neki, hogy engem alig lát. Nem élünk együtt. Most például 2,5 hét alatt 2 napra találkozunk, ebből 1 karácsony, egy szilveszter... De egymás után 3 pasis sörözős este az belefér...

Azt hiszi, hogy ha megveszi nekem a fél várost, meg ígérgeti hogy elvisz wellnessezni akkor én nyugton maradok... nem a hülye pénze meg ajándékai kellenek, hanem szeretném, hogy az élete része legyek... hiába mondja hogy szeret, ha nem érzem... nemhogy a legfontosabb nem vagyok neki, de örülök ha 4-5. helyen érezhetem magam a listán... és ennyi találkozás mellett a múltkor vita közben a fejemhez vágta hogy miattam semmire sincs ideje... mikor heti 1-2 napot lát...

Elegem van és nem tudom mit tegyek, hogy megint én legyek a legfontosabb neki, és ne a haverjai, mint a kapcsolatunk elején...

2015. dec. 29. 20:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
73%
Ha ez 10 honap alatt igy kifujt, akkor sajnos ez nem volt egy alomkapcsolat. O valoszinuleg mar megunta, te meg probalsz az elso 2-3 honap lila kodebe kapaszkodva olyasmiket belekepzelni ami valojaban nincs is benne a kapcsolatban, sem obenne, ugyanis az igazi enje ez. Legalabbis veled ez. Ha talalkozik egy olyan lannyal aki tenyleg erdekelne akkor hidd el nem igergetne hanem mindent elkovetne hogy egyutt legyetek (hacsak nem egy balfek a srac aki tenlyeg azt hiszi hogy a nokkel valo torodes = penzzel es ajandekokkal torteno elhalmozas. Viszont ha neked meg mas fontos akkor nem egymast keresitek sajnos.) Fel a fejjel, jon jobb. Inkabb ird le magadnak hogy mi az ami boldogga tesz ebben a kapcsolatban (jelenleg) es mi az ami nem. Akar oda is adhatod neki ezt a fecnit es leulhetsz vele beszelni errol. Ha nem tapasztalsz javulast (azaz csak igereteket kapsz de tettek nem kovetik) akkor torodj bele hogy ez nem fog valtozni es vagy megszokod vagy lelepsz...
2015. dec. 29. 22:05
 12/17 A kérdező kommentje:
attól félek, hogy én értem el az egészet azzal, hogy ok nélkül balhéztam vele végig az elmúlt 4-5 hónapot... semmi okot nem adott se féltékenységre semmire... de elértem azt h elege legyen belőlem... azt mondta mindent megadna ha megint olyan normális lennék, mint az elején... bárcsak vissza tudnám csinálni..
2015. dec. 29. 22:13
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Egy tisztazo beszelgetes szerintem sokat nyomhat a latba ebben a helyzetben...

Mindkettötök követett el hibát, kérdés az hogy helyre akarjátok-e még hozni...

2015. dec. 29. 22:16
 14/17 A kérdező kommentje:
mindenképp megejtem.. remélem hajlandó lesz rá egyáltalán :(
2015. dec. 29. 22:22
 15/17 anonim ***** válasza:
57%

A túlzott féltékenykedéssel, balhézással, akár el is vadíthattad, de nem hiszem, hogy csak ez lenne a gond. Azért féltékenykedtél, ennyire, mert nem érezted "biztonságban" magad. Ha úgy érezted volna, hogy te vagy neki az első, akkor nem jutottál volna el a féltékenykedéssel a balhézásig.

De azért beszélgessetek, és ne várj túl sokat. Még nem érett meg a nősülésre. De jó neki...

2015. dec. 30. 01:05
 16/17 anonim ***** válasza:
57%
legalább jó latni, hogy ilyen is van. Több ilyen nő kellene
2015. dec. 30. 02:36
 17/17 omba ***** válasza:
Millió ilyet látok, hallok. Ő valójában ilyen életet képzel, csak eddig megerőltette magát, hogy megszerezzen. Most már nem érti, hogy miért kéne veled még mindig foglalkoznia, hiszen már "megvagy" - kapsz ez-azt, aztán ennyi.
2015. dec. 30. 02:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!