Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem félek attól, hogy megcsalnak?
Nincs sok önbizalmam, mert tudom, hogy nálam ezerszer szebb és jobb nők is vannak, mégsem tudok féltékeny lenni.
Úgy vagyok vele, ha elhagynak vagy megcsalnak, akkor lezárom a kapcsolatot és tovább lépek, majd lesz más.
Ez így normális? 25N
Nem tudom, azt mobdják, hogy egy egészséges féltékenység van minden kapcsolatban, hisz akit szeretek, azt féltem.
Nem lehet, hogy nem kötődsz erősen?
2#, a féltékenység nem pozitív, nincs egészséges.
Kérdező, válaszoltál magadnak.
Szerintem sincs egeszseges feltekenyseg, ha nem vagyok jo a partnernek akkor csaljon meg, s max vege lesz. Nekem mar vagtak a fejemhez, amiert nem vagyok feltekeny, de csak jot nevettem rajta.
Szerintem normalis.
Lennék a helyedben, a te attitűdöddel. Mert bennem két megcsalás nagy sebet ejtett és sz.arnak sem tartom magam kb. Pedig egy állítólag szép, magas, dekoratív lány vagyok.
29/N
Én pszichológus szájából hallottam azt, hogy van egy egészséges féltékenység.
De már régen,mondjuk én sem a ti korosztályotokhoz tartozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!