Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miert az-az elso, hogy csajozi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert az-az elso, hogy csajozik facebookon ha osszezordulunk komolyabban?

Figyelt kérdés
Lassan ket eve vagyubk egyutt..En mindig azon vagyok, hogy szexualisan is ne legyek unalmas..Jol is tartom magam..Adok magamra..kb ket honapja ket hetre kidobtam szuleim hazabol,( mert itt eltunk egyutt).Ket hetig tudomast sem vettem rola...elakartam felejteni ot minden erommel, de vegul csak kibekultunk, mert tenyleg tepert ezerrel..Lattam rajta, hogy nagyon akar engem..Termeszetesen ez ido alatt, mig kulon voltunk, csajozgatott facen..de elvileg csak flortok voltak..Bulizni se jart el..Ellentetben velem.En buliztam..es en is flortolgettem..Kellett a visszaigazolas, hogy nem vagyok rossz no...Szoval kibekultunk, csak maradt a kuloneles..Elvoltunk, randizgattunk..De csutortokon osszevesztunk, feltekeny lett.(semmi komoly, csak zavarta, hogy facebookon neha posztoltam magamrol kepeket)Belattam, hogy igaza van,toroltem a fiokomat is miatta, mert nekem ez nem ert annyit, h elveszitsem.. es kibekultunk..Termeszetesen o a szakitasunk idejen, azon az egy napon vissza adta azzal, hogy prostira irt ra, hogy mennyi a tarifaja (ennel gusztustalanabbul megfogalmazva), meg egy kozeli falubeli kislannyal chatelgetett..Akivel a ket het kulonletunk alatt is chatelgetett..csak akkor a kislanynak volt parja..Most szabad volt a lany, es mar a randit is lebeszeltek...Aznap reggel, hogy kibekultunk, azert meg a lany hatsojarol kert fotot, csak nem kapott..Ezen kiakadt, hogy en ezt megtudtam, es azonnal kozolte, hogy elege van a feltekenykedeseimbol, es hagyjuk egymast a francba..Kozoltem, hogy sajnalom, hogy ez nekem faj, mert szeretem..Erre mondta, hogy jo majd dumalunk..A facebookot azota felfuggesztette o is...De mar nem tudom mire velni ezt az egeszet..Lehet, hogy az a lany megfogta??Vagy erdekelheti annyira, hogy felrugjon majd ket eves kapcsolatot??Erdemes nekem ebbe mar idot olnom?Amugy ma reggel mintha mise tortent volna ugy irogatott, szeretlek stb..De en magamban orlodom...

2018. márc. 11. 09:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Amint feladod az elveidet és a büszkeségedet egy olyan ember miatt,aki sz..rba sem vesz,te is oda süllyedsz,ahol ő van.Én elküldeném a kis hamvas lotyójához,és ha belepusztulnék,akkor is mindent megtennék,hogy elfelejtsem.Ez a kapcsolat is hulladék,meg a pasi is.A közös ingatlan meg felejtős.
2018. márc. 11. 10:44
 12/16 anonim ***** válasza:
58%
Sztem nem is vagytok felnottek. Nagyon gaz vagy te is meg a pasid is. Sztem inkabb eljetek ki magatokat, nehogy gyereketek legyen.
2018. márc. 11. 10:49
 13/16 anonim ***** válasza:

Már az első ilyen alkalomnál nem fogadtam volna vissza.Nemhogy még ilyeneken gondolkozzak amin Te most.

Szerintem egyikötök se szereti a másikat.

Te se,külömben nem kezdtél el volna flörtölni.Szórakoztak már velem sokszor,szakitottak is,de az volt az utolsó gondolatom,hogy flörtölgessek.

Szépen felejtsd el ezt a csávót.Lesz ennél jobb is! Ez soha nem fog müködni.

2018. márc. 11. 13:05
 14/16 A kérdező kommentje:
Utolso kommentelo..Ne tudd mar helyettem jobban, hogy en mit erzek!Tudod mikor visszahallottam, h ettol attol amattol kerte apucer fotokat, az nekem hatalmas ervagas volt!A noi mivoltomat eltiporva,mikor lattam, hogy nalam ezerszer rosszabb noknel is bejatszotta ezt!(es minden egoizmus nelkul allithatom,hogy jobban nezek ki azoknal a "holgyeknel")akkor en miert ne tehettem volna meg,hogy flortoljek?Plane, hogyy tul akartam lenni rajta.De akkor voltam odiota, mikor vissza fogadtam!
2018. márc. 11. 15:11
 15/16 A kérdező kommentje:
...es hat sajnos abban is hulyeseget halmozok hulyeseg hatara, hogy vilag eletemben kapcsolatbol leptem kapcsolatba, h tul tudjak lepni a fajdalmamon,mas segitsegevel..Sajnos ez nagyon nagy hibam..Mondhatjuk, hogy tarsfuggo vagyok, es lelki roncs..illetve orok kolyok..Nem vagyok ezekre buszke..Voltam ezzel pszichologusnal is..De ezen csak en tudnek valtoztatni..Ez az igazsag...De nem tudom hogyan..
2018. márc. 11. 15:14
 16/16 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy szakítasz és nem kezdesz senkivel. Nem flörtölgetsz, nem ismerkedsz, nem randizgatsz. Magadra koncentrálsz és próbálsz fejlődni.
2018. márc. 11. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!