Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miert az-az elso, hogy csajozi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert az-az elso, hogy csajozik facebookon ha osszezordulunk komolyabban?

Figyelt kérdés
Lassan ket eve vagyubk egyutt..En mindig azon vagyok, hogy szexualisan is ne legyek unalmas..Jol is tartom magam..Adok magamra..kb ket honapja ket hetre kidobtam szuleim hazabol,( mert itt eltunk egyutt).Ket hetig tudomast sem vettem rola...elakartam felejteni ot minden erommel, de vegul csak kibekultunk, mert tenyleg tepert ezerrel..Lattam rajta, hogy nagyon akar engem..Termeszetesen ez ido alatt, mig kulon voltunk, csajozgatott facen..de elvileg csak flortok voltak..Bulizni se jart el..Ellentetben velem.En buliztam..es en is flortolgettem..Kellett a visszaigazolas, hogy nem vagyok rossz no...Szoval kibekultunk, csak maradt a kuloneles..Elvoltunk, randizgattunk..De csutortokon osszevesztunk, feltekeny lett.(semmi komoly, csak zavarta, hogy facebookon neha posztoltam magamrol kepeket)Belattam, hogy igaza van,toroltem a fiokomat is miatta, mert nekem ez nem ert annyit, h elveszitsem.. es kibekultunk..Termeszetesen o a szakitasunk idejen, azon az egy napon vissza adta azzal, hogy prostira irt ra, hogy mennyi a tarifaja (ennel gusztustalanabbul megfogalmazva), meg egy kozeli falubeli kislannyal chatelgetett..Akivel a ket het kulonletunk alatt is chatelgetett..csak akkor a kislanynak volt parja..Most szabad volt a lany, es mar a randit is lebeszeltek...Aznap reggel, hogy kibekultunk, azert meg a lany hatsojarol kert fotot, csak nem kapott..Ezen kiakadt, hogy en ezt megtudtam, es azonnal kozolte, hogy elege van a feltekenykedeseimbol, es hagyjuk egymast a francba..Kozoltem, hogy sajnalom, hogy ez nekem faj, mert szeretem..Erre mondta, hogy jo majd dumalunk..A facebookot azota felfuggesztette o is...De mar nem tudom mire velni ezt az egeszet..Lehet, hogy az a lany megfogta??Vagy erdekelheti annyira, hogy felrugjon majd ket eves kapcsolatot??Erdemes nekem ebbe mar idot olnom?Amugy ma reggel mintha mise tortent volna ugy irogatott, szeretlek stb..De en magamban orlodom...

2018. márc. 11. 09:11
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
97%

Hagyd ezt a pasit, hülyére vesz!

Persze, hogy kapar utánad miután lebukott... te biztos punci vagy neki.

2018. márc. 11. 09:21
 2/16 A kérdező kommentje:
elso kommentelo..Tehat szerinted mar nem is szeret?Csak "arra" jo vagyok?Ennyire egyszeru??
2018. márc. 11. 09:25
 3/16 A kérdező kommentje:
basszus..most vettunk hazat..Reszletre igaz, tehat barmikor kifarolhatok a dologbol..De ne is adjak eselyt arra, hogy teljesen kulon egyutt eljunk?Torolte a facebookjat o is, csak mintha tallonban tartana azt a lanyt mellettem, hogy ha barmi gikszer van, "elo vehesse"
2018. márc. 11. 09:28
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj rajta, talonban is tartja! Mindig fog találni valakit melletted, nyisd ki a szemedet!

Két hétre összevesztek, és ő már azt lesi kit tudna befűzni...

Kicsit gondolkozz már!

Nem szenvedett túl nagy szerelmi bánatban...

2018. márc. 11. 09:31
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
En csak azt nen ertem, hogy egy ilyen kapcsolatban mi a fene vitt ra, hogy kozosen hitelre vegyetek hazat. Ez valami vicc?
2018. márc. 11. 09:37
 6/16 A kérdező kommentje:
Nem vettunk fel hitelt, barmikor bonthato a szerzodes..Az elozo vevo 3honapig nem fizette, igy kikoltoztettek..Ennyi.
2018. márc. 11. 09:41
 7/16 anonim ***** válasza:
10%
Én is megcsalok minden olyan nőt, aki pszichés zavarból eredően két pontot rak a mondat végére.
2018. márc. 11. 09:48
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, hogy ezt írom, de nagyon gyerekes, amit csináltok, egyikőtök sem alkalmas komoly kapcsolatra.

Facebookozgattok, csajozgattok, bulizgattok, flörtölgettek úgy, hogy elvileg egymást akarjátok.... ugye, te is érzed, hogy ez mekkora paradoxon?!

És hogy a kérdésedre is válaszoljak: azért az az első, hogy csajozgasson melletted, mert megteheti. Megteszi, majd mintha mi sem történt volna, írigatja neked, hogy szeret, te pedig elolvadsz, és visszafogadod.

Úgy ver át ez a pasi téged, ahogy akar.

Csak miért kellett közös ingatlanba invesztálni?

2018. márc. 11. 09:52
 9/16 A kérdező kommentje:
Utolso: epp ezaz, hogy en feladtam a facebookot...Miatta!Es flortolgettem persze.Mivel elakartam felejteni.Nem voltunk egyutt!De ertem amit irsz... 😔 Magyaran ujra, es ujra meg teszi velem, mert latja, hogy megteheti.Egyebkent ez csak egy reszlet a ket eves kapcsolatunkbol.Nem csak ez volt.De most ez van.Kivulallok is mind mast mondanak a kapcsolatunkrol..Megoszlanak a velemenyek.Ossze is vagyok zavarodva.
2018. márc. 11. 10:09
 10/16 anonim ***** válasza:
82%

"Egyebkent ez csak egy reszlet a ket eves kapcsolatunkbol.Nem csak ez volt.De most ez van."

Inkább belese gondolok mi lehetett még....

Számomra ebbe a helyzetben nem lenne kérdés, hogy ölnék-e még ebbe a "kapcsolatba" időt.Nem.És az sem érdekelne, hogy a kívülállók hogyan vélekednek.Egy a lényeg, hogy egy olyan kapcsolatban, ahol nem érzem jól magam, és semmi tiszteletet nem kapok, csak hülyére vesznek, abban nem maradok benne még a "dehátszeretem" miatt sem, 1 percig sem.És nem is állnék többet vele szóba, nem még újabb esélyekkel kényeztessem.

2018. márc. 11. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!