Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az, amikor nem működik a szex?
"Egy nonek viszont miota a vilag a vilag a csalad osszetartasa a fo feladata, emiatt sokkal inkabb nez el dolgokat."=> Nem mindenki, és nem minden áron. Én őszinte leszek, és ezért jöhet a lepontozás:
-Kínlódna a nyavalya a család összetartásán egymaga, miközben a másik $zarik bele/eljárkál/nem csinál otthon semmit/vagy maradjunk a témánál, annyi a szex, hogy beteszi, húzigálja azt kész, ő elment, én meg így jártam/vagy rám erőltet dolgokat, amiket nem akarok, mert ha nem, kénytelen lesz mással.
Ezek olyan alternatívák, amiket én pl nem tolerálnék, hiába így meg úgy a család... Ez van.
"vagy rám erőltet dolgokat, amiket nem akarok, mert ha nem, kénytelen lesz mással"
Ez jó megfogalmazás. De sok nő nem ugyanezt csinálja férfiakkal, ha gyerekvállalásról van szó?
Nálam volt olyan, hogy minden rendben volt, de olyan kicsi volt a srác farka, hogy az égvilágon semmit sem éreztem belőle, akármit, akárhogyan is csináltunk. Nem, nem kell fejbe lőnie magát, az exe pl élvezte vele, nekem nem jött be, kénytelen voltam szakítani. Egyszerűen meg kell találni azt aki passzol hozzád, minden téren.
Rossz lehet a szex, ha mindkét fél csak magára figyel, vagy ha teljesen más az igényük a mennyiség terén. Vagy ha az egyik egy análhuszár, a másikat meg a hideg leli tőle. Ilyesmik. 26/N
Nem tudom, hogy sok nő mit csinál, de az tény, hogyha a férfi annyira nem akar gyereket, akkor tud tenni ellene. (védekezik pl. De tudom, azt sokan nem szeretnek... Majd a nő... Ha meg a nő mégsem, akkor rába$zott mindenki.)
Amikor lelkileg nem pendülnek egy húron, amikor csak egóból csinálja az egyik, vagy másik vagy mindkettő és a saját akaratát szeretné a másikon levezetni, nem figyelve a visszajelzésekre. Amikor nincs meg a lelki kapocs köztük, csak gépies az egész, amolyan lélektelen ösztöni megélés. Nincs egyenes kommunikáció egymás között, hatalmas elvárások vannak a másikkal szemben már az elején az említett kommunikáicó elmaradása mellett, nem merik felfedni titkolt vágyaikat stb.
Nem nyitottak, nem játékosak, kísérletezők, csak rutinszerűen lenyomják az aktust 5 perc alatt mindenféle erotika és szenvedély megélése nélkül...ilyesmik.
- túl nagy vagy épp túl kicsi
- nem áll fel - igen, türelmes az ember, de mikor már egy éve sincs változás, csak a szenvedés, hogy most vajon feláll-e neki, vagy megint hoppon marad a másik, az gáz
- önző, erőszakos
- korai magömlés
- de a legnagyobb gond, ha homokba dugja a fejét...
28-as, az a férfi, akiből ki lehet ilyent zsarolni, az meg is érdemli.
Teszetosza, mulya ember... :D
Nekem az a tapasztalatom ha vibrál a levegő, megvan a szenvedély és kívánja egymást a 2 ember, és vágynak arra hogy a másikat kielégítség akkor nem lehet túl rossz a szex. Vagyis nekem ez a tapasztalom.
Nekem akkor volt rossz szexben részem amikor valakivel nem tudtam elengedni magam, mert emberileg sem tudtam összehangolódni a másikkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!