Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az, amikor nem működik a szex?
10-es "Azért, ne mond, hogy ezeket tolerálni kell egy nőnek."
Tehát kb. azt mondod, hogy lője főbe magát az olyan? :D
Ez leginkabb a ket ember habitusatol fugg.
Pl, Mennyire fontos a masiknak a szex, ebben a nok sokkal toleransabbak. Kevesbbe vannak rafuggve a jo szexre. Egy kozepes szexxel ahol a partner odafigyel, boven eleg.
Forditva nehezebb, amikor egy ferfi ki akar probalni valami ujat de a no nem vevo ra , az problemat szul.
De amugy egy ferfinak ismerkedni nehezebb, de mikor mar meg van a lany akkor konnyebb dolga van. Egy nonek viszont miota a vilag a vilag a csalad osszetartasa a fo feladata, emiatt sokkal inkabb nez el dolgokat.
Én nem mondtam, hogy lője főbe magát:)
Viszont az nem kapcsolat, ahol nem jó, nem kielégítő mindkét fél számára a szeretkezés.
Senki nem várhatja el senkitől, hogy olyan kapcsolatban legyen, ahol rossz számára a szex.
Az, hogy én, nem vagyok jó, nem vagyok elég egy nőnek, nem jelenti azt, hogy egyetlen nőnek sem vagyok jó és ez fordítva is igaz.
"Ha kicsi neki vagy nem áll fel, arról valószínűleg nem tehet szerencsétlen. Ha hamar elmegy, akkor meg ott a nyelv, kéz, vibrátor stb."
Igen, csak ebből jön a sok férfi frusztráció... Saját példámat tudom mondani, hogy én úgy is imádtam, ha hamar elment. Viszont ő teljesen befordult, mert "kevésnek" érezte magát. Ha van egy probléma, azt meg kell vizsgálni, hogy megoldható-e. Az nem jó, ha csak elmenekül előle, mert nem akar felkeresni egy szexuálpszichológust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!