Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megmondjam az igazat, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megmondjam az igazat, vagy mit csináljak most?

Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy van egy fiú,akit már nagyon rég óta szeretek. Jártunk is,aztán vége lett,de most újra együtt vagyunk,és jobban szeretjük egymást mint akkor. Az akkori esetről tudtak a szüleim. Viszont a mostaniról nem. És mivel el akarunk költözni,méghozzá arrafelé,ahol ő lakik,ugye én teszek a legtöbbet annak érdekében,hogy eladjuk a lakást,és egyik ismerősöm eléggé "bekavart" azzal,hogy elmondta a szüleimnek,hogy csak azért akarok odaköltözni,mert ez a fiú ott lakik.Ezt persze Édesanyámék is elhitték,és igaz is,de ez miatt meg nem akarnának odaköltözni,úgyhogy letagadtam. Most hétvégén viszont megint arrafelé megyünk,és megbeszéltük a sráccal,hogy találkozunk megint.Ezt meg is tudnám úgy oldani,hogy anyukámék ne tudják meg,viszont szerintem így is,úgy is kitudódna,hiszen készülne kép is,meg gondolom msnen ki is írná,és hát a barátnőimen keresztül megtudnák a szüleim,és akkor még úgyse költöznénk oda. Pedig minden álmom az lenne. Nem tudom,mit csináljak,mondjam el nekik,hogy igen,szeretem megint(mondjuk az ilyenre azt mondják,hogy még nem tudom mi az a szerelem meg hogy ez csak barátság,stb)vagy majd csak akkor mondjam el nekik mikor már ott lakunk,vagy mi legyen? bocsnat a kisregényért :D (16/L)
2010. jún. 9. 19:13
 1/9 anonim ***** válasza:
Mondd el nekik most. Ha emiatt nem költözhetnél oda akkor KÖCSÖGök
2010. jún. 9. 19:14
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha a szüleid ennyire nem vesznek komolyan,hogy ez cak baratság amiko te kijelented,hogy szereted akkor inkáb hallgass és amikor odaköltöztetek akkor már elmodnhatod,mert csak azért biztosan enm költöznek vissza.
2010. jún. 9. 19:16
 3/9 anonim ***** válasza:

Ember... a csaj 16 éves, azért vegyétek már figyelembe, ráadásul lehet, hogy egy pancser a pasi, ezt nem tudjuk. Mi lesz, ha nektek lesz majd gyereketek aki 16 évesen lelép egy barommal, mert azt hiszi ő az igazi. Rengeted ilyen van s nem kéne ilyenre biztatni.

Szerintem alaposan gondold meg a dolgot, néha tényleg jobban tudnak ezt-azt a szülők.

2010. jún. 9. 19:57
 4/9 anonim ***** válasza:
Bizony bizony. Érthető, hogy fontos Számodra, de a költözés az egy komoly megfontolást igénylő, költséges dolog. Egy kapcsolat könnyen véget érhet, ha tartani akarjátok, úgyis azon lesztek, hogy működjön. Ha eleve költözni akartatok, akkor is oké. Viszont akkor ne elsősorban a saját érdekeidre alapozz, mert az már túl merész húzás. Főleg ha megint szétmentek, jön az "örihari" és úgy érzed majd túl sokat mozgósítottál egy emberért, és a családod életét is miattuk kellett megváltoztatnod, mert ily módon kicsit olyan mintha felettük akarnál dönteni.
2010. jún. 10. 00:38
 5/9 A kérdező kommentje:
nem miatta költözünk elsősorban,végül is. Viszont most úhy jött össze a véletlen,hogy én örülnék neki nagyon. Arra szerettem volna választ kapni,hogy mit mondjak a szüleimnek? szép hely meg minden,és a mostani lakhelyemet utálom,és ha ez kitudódna,akkor biztos,hogy itt maradnánk. De nem tudom,hogy mondjam el nekik,hogy ez a helyzet,vagy mit csináljak,hogy ne derüljön ki ez a hétvégi dolog.Azért köszönöm a válaszokat,nem pontozom egyiket se,hiszen a ti véleményetekre vagyok kíváncsi,hogy ti mit csinálnátok az én helyemben,és nem azt akarom,hogy azt írjátok amit hallani akarok :)mellesleg elég jól ismerem a srácot,és félreértés miatt volt vége akkor. írjatok még légyszi!
2010. jún. 10. 20:46
 6/9 anonim ***** válasza:
Hát csak akkor mond el ha ott laktok!! Nekem is volt olyan barátom akit a szüleim nem szerettek. Most is olyan van, tudom milyen szar. Mond meg nekik majd, hogy fogadják el, mert nem tilthatnak el tőle, és ha akarsz úgy is találkozol vele, csak lehet h a szüleidnek hazudni kell érte! És szerintem ezt ők sem szeretnék. Max nem nálatok lesztek hanem a srácnál. :D
2010. jún. 11. 10:09
 7/9 anonim ***** válasza:

szerintem a szüleidet egy pillanatig sem fogja befolyásolni hogy melyik aktuális szerelmed lakik a közelben. Simán elmondhatod, hogy neked tetszik az a rész is, mert mellesleg ott lakik Zoli :) ezen majd jót nevetnek, és le van tudva.

nem is értem miért kell ebből ügyet csinálni. Egy szóval sem írtad, hogy a szüleid nem kedvelik a srácot. Mellesleg teljesen igazuk van, hogy nem vesznek komolyan téged szerelmi kérdésben :) persze vonzódsz hozzá, egy darabig, aztán majd úgyis elmúlik. szóval ez nem lesz náluk szempont egy percig sem. De ha mégsem amellett a ház mellett döntenek, akkor jó lenne, ha nem csinálnál patáliát, mert akkor viszont nagyon mérgesek lesznek. és abban is igazuk lesz :)

31/N

2010. jún. 11. 11:11
 8/9 anonim válasza:

Hát mit is mondjak. Nagyon-nagyon sok olyan helyzet volt mostanában a közvetlen baráti/családi környezetemben ami ilyesféle hirtelenkedésből borult fel! Én szerintem fiatal vagy még. Még a középiskolát sem fejezted be. Fiatal párok tömege megy szét hónapok, pár évek után. Mindent feltesznek egy lapra, sok a közös dolog netán egy gyerek és ott már életre szóló nyomot hagy az emberben egy rossz döntés!

Félre ne érts, de nekem ez a véleményem, egy összeköltözésnek akkor van értelme, ha mindkét fél fel tud mutatni valamit nagyjából egységesen, mert szerelem ide vagy oda egy idő után az apróbb konfliktusok is erre fognak alapozódni és olyankor nem jó megalázottnak lenni! Mindig biztosíts magadnak egy B tervet mert csúnya pofonok várnak még rád az életben, mindenkire(ki kisebbet ki nagyobbat, ki kevesebbet ki többet kap)

Üdv! 25/F

2010. jún. 11. 11:49
 9/9 anonim válasza:

Bocsánat egy kicsit zavaros volt, de most olvasom el jobban, hogy nem a fiúval akarsz összeköltözni hanem az egész család! Sorry, vedd úgy mintha nem mondtam volna semmit.

Max annyit, hogy majd úgy is elmúlik a szerelem:-):-)

A szülők meg csak nem annyira rosszindulatúak, hogy emiatt ne arra legyen a vétel. Szerintem többre mész ha őszinte vagy a szüleiddel, mert ha folyton csak kamu egy idő után az igaz is hamis lesz számukra.

Üdv! 25/F

2010. jún. 11. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!