Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlzás vagy jogos ez a férjem részéről?
2 éve dolgozok a munkahelyemen, javarészt férfiak között, akikkel jóban vagyok, el szoktunk járni sörözni, stb. alkalomadtán. Házibuliba is szoktak hívni. Nincs egyikkel sem semmi, szeretem a férjem. Ő mégis halálosan féltékeny (mondjuk amúgy is, mindenkire).
Nagyon ritkán át szoktak jönni a férjem haverjai házibulizni, ezzel nekem nincs is semmi problémám. Viszont ez már fordítva nem működik.
Már egy ideje mondogatja a férjem, hogy vegyünk valamilyen társasjátékot, nos én vettem is, mire ő élből rávágta, hogy megtiltja, hogy a kollégáimmal játszak vele meg ha ide merem a lakásra hívni őket, akkor el fog válni. Amikor jeleztem a nem tetszésemet, akkor meg elkezdett ordítozni, de márpedig...
Nem túlzás ez már? Vagy jogos a kérése? Nálatok mennyire tolerálják a kollégák áthívását?
Itt egyáltalán nem a kollégák áthívása a probléma.
>Ő mégis halálosan féltékeny (mondjuk amúgy is, mindenkire).
Hanem ez. Miért házasodtál össze valakivel, aki halálosan féltékeny? A féltékenység az egyik olyan dolog, ami >tutira< tönkreteszi vagy lealjasítja a kapcsolatot. Vagy miért nem oldottátok már régen meg a problémákat, amik a féltékenységet okozzák? Szóval nem értem, hogy most ez a mostani eset miért különösebb probléma. Aki féltékeny, az így viselkedik, és általában egyre rosszabb lesz. Mi másra számítottál? Eddig rendben volt, elfogadtad, hogy halálosan féltékeny, de most ez mégis gond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!