Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm 1991-es születésű és kijelentette, hogy a következő 10 évben még biztosan nem akar gyereket. Szerintetek ez korrekt hozzáállás?
Nem az, hogy nem számít nőnek, hanem az TÉNY, hogy elöregedő társadalom vagyunk. Csökken a népesség és az ország nagyját már idősek alkotják.
Én csak azt nem értem, hogy miért van úgy összerakva a világ, hogy sokan MINDENT megtesznek egy piciért, és mégsem lehet, mások meg biológiailag teljesen alkalmasak és pont ők nem akarnak :(
Ha nem szereti a gyerekeket, akkor szerinted milyen anya lenne belőle?
Inkább kérd meg, hogy őszintén mondja meg akar-e valaha is.
És nem, nem a liberalizmus tette ezt a nőkkel.Régen is voltak olyan nők, akik nem voltak anyának valók (tudták is magukról), ennek ellenére szültek, mert ez volt a "normális".Az eredményt meglehet nézni...
Az én véleményem az, hogy ne szüljön az a nő gyereket, aki nem teljes szívével akarja és csak azért teszi, mert elvárják tőle.
Nekem egy gyerekem van, akit akartam is, de mostani eszemmel mégis őszintén azt mondom, ha lenne újra választási lehetőségem, nem vállalkoznék a szülésre.A gyereknevelés nagyon nehéz és felelősségteljes feladat megannyi lemondással a szépségei mellett is.Rengeteg ideg, rengeteg aggódás, ami nélkül jóval egyszerűbb az élet.Ezért sem vállaltam még egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!