Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Betegesen féltékeny vagyok az exekre. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Sokszor elképzelem,milyen lehetett neki másokkal.És ilyenkor undorodok tőle,nem akarom hogy hozzám érjen,nem akarok vele szexelni sem,nem akarom hogy megcsókoljon.Aztán elfelejtem ezeket és minden jó.De pár havonta újra előjön.Szakítsak?Vagy esetleg pszichológust keressek fel?Nem tudom hogyan küzdhetném le ezt.2018. márc. 5. 23:36
11/16 anonim válasza:
Ugyanez van velem is. Nekem kicsi az önbizalmam, úgy érzem rosszabb vagyok, mint az előző. Nálam ez a fő baj sajnos :/
12/16 A kérdező kommentje:
Utolsó,igen valami ilyesmit érzek én is.Biztos vagyok benne,hogy másokkal boldogabb volt.De mikor lenyugszok teljesen hülyeségnek tartom ezt,hiszen ha velem nem lenne boldog, akkor nem lenne velem.Nem tudom hogyan tudnék segíteni magamon,úgy érzem saját magam alá ásom a vermet.
2018. márc. 6. 14:02
13/16 anonim válasza:
Az exhez menj vissz ha az hianyzik , nem betegseg ez csak nem tudos eldonteni most kihez is vonzodsz?! Vagy nem egyik kapcsolatbol a masikba kellet volna rohngalni ??!
14/16 anonim válasza:
Nagyon butasag ezekre gondolnod. Veled van szeretitek egymast, ne akard tonkretenni a jo kapcsolatotokat emiatt. En is voltam igy es a mai napig feltekeny vagyok ha kilep a lakasbol. Nagyon imadom ot.
CsinAld azt h egy datumot kijelolsz magadnak h innentol nem gondolsz a multjara, a magadera sem, torolj ki mindent az emlekekbol, ekj a jelennek es tervezd a kettotok jovohet. Es mire elerjezik a nap mit kiheloltel, addigra szep lassan kimennek a fejedbol a negativ gondolatok. Ez segit, hasonlo esetben nekem igy segitett ez
15/16 A kérdező kommentje:
Utolsó köszönöm a tanácsot,ezt kipróbálom
2018. márc. 8. 14:27
16/16 anonim válasza:
Szia, en voltam az az utolso hozzaszolo. Tenyleg probald ki , menni fog. Mire elerkezik mondjuk a nap pl marc 30vagy aprilis 10 barmelyik nap lehet. De ne csak par napot adj magadnak, hanem par hettel tavolabbit. Addig is gondolni fogsz ezekre minden nap, de eszedbe lesz az utolso nap is h egyre kozelebb kerulsz hozza. S lassan lassan kimegy ez a borzaszto gondolat ami bant. Vagyis felkeszulsz ra, mintha uj eletet kezdene,. Nagyon remelem sikerul neked ha kiprobalod! Ninden jot neked .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!