Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mi a helyzet ti mit tennétek? Jogosan követelne?
Figyelt kérdés
A párom külföldön dolgozik, elég érdekes a kapcsolatunk. Úgy beszéltük meg nem olyan régen, hogy x forintot meg kell keresnem, hogy májusban ha haza jön elmehessek hozzá. A páromról véleményt nem kérek. Olyan, amilyen. Fontos nekem. 2 hónap van májusig. Most csütörtökön írta, hogy töröl, végleg elköszön felejtsem el. x forintom van, amiről tud. Én vagyok a lány, mielőtt valaki megkérdezné. A 10-szerese kéne kb májusig, látok realitást benne, hogy meg lehetne... De mivel azt írta vége, úgy értelmeztem, hogy fölösleges több pénzt gyűjtenem. Na már most, ha április második felében, vagy vége felé újra felkeres (volt már rá példa)...Akkor jogosan von-e kérdőre, hogy nincs pénz (legalábbis nem annyi), vagy mivel lezárta Ő, akkor már nem kérhet számon?2018. márc. 5. 19:52
11/12 anonim válasza:
Kár, hogy nem írhatom meg a véleményemet róle, mert nem akarod hallani, de egy kis pöts.
" töröl, végleg elköszön felejtsem el" - hát mit tehetnél, töröld te is, nem is értem minek vele még egyszer is találkoznod?
Semmit sem csinálhat jogosan, ennyi erővel tőlem is követelhetne akármit is, hozzám sincs köze.
12/12 anonim válasza:
Tulajdon képen.... mégis miről szólna az, hogy együtt lesztek? Ha mégis megkeres, te engedsz, pénzt gyűjtesz és kimész az arról fog szólni milyen szép együtt jaj de nagy a szerelem, nézd kicsim milyen szép kirándulóhelyek vannak itt? Nem hiszem, inkább végig lovagol majd ugyanezen a témán, elrontva az egész kint tartózkodásodat és mivel ott vagy még jogalapot is fog rá érezni, hogy hangoztassa a hozzáállását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!