Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kisebbek a lányok-nők a fiuknál-férfiaknál? Kinek miért jó ez a megalázó helyzet?
Figyelt kérdés
2017. dec. 24. 07:47
1/12 anonim válasza:
Miért lenne megalázó helyzet?? Am nem tudom miért de ez nem minden esetben van igy nagyon sok magas nő is van mar a mai világban.
2/12 anonim válasza:
Ez kinek, melyik félnek megalázó helyzet?
4/12 anonim válasza:
Magasságtól függetlenül, aki úgy érzi, megalázó helyzetbe van a kapcsolatában, az gyorsan lépjen ki belőle.
5/12 anonim válasza:
nem megalázó, egyébként meg rengeteg 160 centis 50 kilós férfi van
nekik nem megalázó?
6/12 anonim válasza:
Nekem nem számít a nő magassága. Engem nem hoz kellemetlen helyzetbe, ha ő a magasabb, sőt, imádom a magas lányokat...csak ők nem engem.
22/F, 172 cm
7/12 anonim válasza:
Az elefántoknál és az orrszarvúknál is a hímek a nagyobb termetűek, mint ahogy az emlősök legtöbbjénél. Akkor most az elefánttehenek is megalázó helyzetben vannak? :D
8/12 anonim válasza:
Ez egyszerű biológia. Általában a nőstények kisebbek. Mi ezzel a baj? Az nem megalázó hogy nekünk menstruálni kell és mi szüljük a gyereket, ezért a testfelépítésünk is gyengébb? Attól amitől nő vagyok,azt nem tartom megalázónak hanem örülök neki.
9/12 anonim válasza:
Na már az anyatermészet is kirekesztő és szexista??
10/12 anonim válasza:
Régen (a messzi őskorban) nem minden hím fárasztotta magát az udvarlással. Egyszerűen maga alá gyűrte és megerőszakolta a legyőzött ellenfél nőstényét.
Ez van benne kódolva még mindig mindkét nemben: az a nő vonzó, aki kicsi és törékeny, akit könnyű fizikai erővel elvenni.
És az a férfi vonzó, aki elég erős, hogy meg tudja védeni a családot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!