Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miből szűrhető le hogy egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miből szűrhető le hogy egy nő szexelt, vagy nem szexelt?

Figyelt kérdés

Mostanában azon gondolkodom vajon, félre lép-e a barátnőm, és szeretnék jeleket olvasni róla, vagy bárhogyan meg tudni ha meg csalt és átvert.

Tanácsok mire kell oda figyelnem?

2018. márc. 5. 13:02
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

"Vannak, akik eltudják választani a munkát a magánélettől"

És? Ő ilyen? Ez ilyen tipikus jól hangzó duma. Mert állítom, nincs az a (nem szociopata) ember, aki a stresszes, hajtós, idegeskedős hangulatot ott hagyja a munkahelye kijáratánál.

Nincs kedve szexelni

Mióta vagytok együtt? Hány évesek vagytok?

A kapxsoatot ápolni kell, az nem "alap", hogy 0-24ben, éveken át mindig ugyanúgy vágyjunk a párunkra.

Egy kiegyensúlyozott kapcsolatban is megfigyelhető a felek kissé eltávolodása, újból egymásra találása.

Attól, hogy nem bízol magadban, hogy kételkedsz a saját helyedben, személyedben, nem következik az, hogy ő biztos mrgcsal.

Ne haragudj, ez nagyon primitív.

Mármint, a saját bizonytalanságodat kivetíteni rá, mert jajj..biztosmegcsal.

Ismered egyáltalán a barátnődet?

Szoktatok beszélgetni?

2018. márc. 5. 14:18
 12/24 anonim ***** válasza:
51%

Nem tudom a 3. válaszolót miért pontozták le agyonra.

Gyakorlatilag korrekten leírta a félrelépés összes jelét.

Aki meg azt írta hogy miért nem kérdezi meg tőle...

Ez komoly? Szerinted tényleg el fogja mondani a nő, hogy "ó igen, most hogy kérdezed, valóban félrek...félek".

Ugyanmár!!!

2018. márc. 5. 14:26
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

"Néha ingerlékeny és azt mondja a munka miatt de nem hiszem"

Csak egy hirtelen ötlet, mi van ha keresel egy hangulatos éttermet, foglalsz egy asztalt, és meghívod őt vacsorázni, kettesben?

Ha egy nőnek valóban az a baja hogy stresszes, ingerlékeny a munka miatt, akkor valószinűleg nagyon megörül egy kis kikapcsolódásnak. És egy-egy ilyen meglepetés még új lendületet is adhat a kapcsolatnak.

Ha viszont más van a háttérben (mondjuk marhára nem Téged kíván és ezért talál ki kamuindokot), akkor minden bizonnyal húzódozni fog és megpróbálja lemondatni veled, ne kelljen veled együtt mutatkoznia.

Én így gondolom..

40f

2018. márc. 5. 14:35
 14/24 anonim ***** válasza:
35%
#12-es. Én se értem! :D
2018. márc. 5. 14:46
 15/24 anonim ***** válasza:

A szagokbol?

Én képes vagyok érezni a szagokat. Megerzem, olyan más mint általában, erősebb es mélyebb, savas, maró szag, lehet a hormonok vagy a feromonok, osztrogen és tesztoszteron, de megerzem valahogy.

2018. márc. 5. 15:06
 16/24 anonim ***** válasza:
64%

15 :D

Elárulom neked, hogy attól függ a nemi szerv szaga főleg, hogy a ciklus melyik napján jár a nő.

Plusz attól, mit eszik.

Btw, a szex-szagot egy nedves törlőkendővel kb bárhol lehet orvosolni.

Persze, jó ötlet a szagolgatás, csak a hibahatára jó nagy.

Már látom is magam előtt, hazaesik a csaj a munkából, srác leteper, szippant:

"-Hmmm..Erős a nemi illatod,megcsalsz, drágám!?!?!?

Lóf...t, csak ovulálok :D "

2018. márc. 5. 15:12
 17/24 anonim ***** válasza:
63%
Mondjuk kérdezd meg. Az nem opció?
2018. márc. 5. 16:15
 18/24 anonim ***** válasza:

Az, hogy gerince van fel sem merül. És az sem, hogy esetleg vacilál, hogy menni maradni, mert car a kapcsolat köztetek?

Vagy konkrétan kimerült, és fásult, stressz és depi.

Nagyon szuper párja vagy hallod. Egyből mással szexxel.

2018. márc. 5. 19:51
 19/24 anonim ***** válasza:

Irigylem azokat, akik külön tudják választani a munkát és a magánéletet.

Ajándékboltban dolgoztam decemberben. Azt hittem agyrákot kapok a sok idiótától, és a bevásárlóközpontban orrba-szájba üvöltő karácsonyi slágerektől.

Bizony nem voltam friss és vidám mikor hazaértem, sőt!

Csak néma csendet akartam, aludni, meg sudokuzni.

Még filmet se néztem, mert nem akartam embereket látni. Vagy bármit ami beszél.

Oh és totál döntésképtelen voltam. Nem akartam gondolkodni se, se karácsonyra készülni, se szexelni, csak antiszockodni.

Ha a páromat rajtakapom, hogy megcsalásra gondol, miközben én a kiégés határán vagyok, kivágtam volna, mint a fostosmacskát.

Szerencsére ő meg vendéglátós, ami szintén nagyüzem ilyenkor, úgyhogy tök jól megvoltunk tőmondatos kommunikációval. :D

2018. márc. 5. 19:54
 20/24 anonim ***** válasza:

Mért ne mondaná meg? Előbb utóbb úgyis kiderül! Szánalmasak vagytok komolyan...hamarabb találgattok szagokból mint hogy kommunikáljatok. Édes istenem..gondolom még sosem volt kapcsolatotok.

És igen képzeljétek el,felnőtt emberek azt is meg tudják beszélni ha az egyik fél félrelép.Ha szakítás is lesz a vége,elvégre mindkettőjük felelőssége a kapcsolat.

2018. márc. 5. 22:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!